Μαίρη Σταυρακέλλη για Χρύσα Σπηλιώτη: «Λείπει, ακόμα δεν το χωράει ο νους μου»

Η Μαίρη Σταυρακέλλη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη Χρύσα Σπηλιώτη, με την οποία συμπρωταγωνιστούσαν στην επιτυχημένη σειρά «Το Καρέ της Ντάμας». Η Χρύσα Σπηλιώτη έχασε τη ζωή της στις φονικές πυρκαγιές του 2018 στο Μάτι, με τη Μαίρη Σταυρακέλλη να μην μπορεί ακόμα να το πιστέψει.

Μιλώντας για τη σχέση που έχει σήμερα με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς, η Μαίρη Σταυρακέλλη είπε: «Η σχέση μου με τα παιδιά σήμερα είναι μακρινή, αλλά

πάντα αγαπημένη. Βέβαια, σε αυτό το χωριό που λέγεται “ελληνικό θέατρο”, όλο και σε κάποια δουλειά ή σε κάποια πρεμιέρα συναντιόμαστε. Τώρα πια όταν βλέπω το Καρέ της Ντάμας νιώθω τεράστια θλίψη. Ή καλύτερα, δεν στο κρύβω πως δεν αντέχω να το βλέπω».

Σχετικά με τη Χρύσα Σπηλιώτη, η Μαίρη Σταυρακέλλη ανέφερε: «Και μόνο που ακούω τη λέξη «αείμνηστη», είναι πολύ δύσκολο να αρθρώσω λέξη. Δεν το χωράει ακόμη ο νους μου. Η Χρύσα λείπει. Άνθρωποι σαν την Χρύσα είναι μεγάλη απώλεια. Λείπει και από εμάς, λείπει και από το θέατρο. Λείπει! Σαν άνθρωπος, σαν ηθοποιός, σαν συγγραφέας. Και ταυτόχρονα μέσα από αυτά, θα είναι πάντα εδώ».

Διαβάστε ακόμα:

 «Ήρθαν στη συναυλία με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και έγινε πανικός»

 Η Britney Spears σπάει τη σιωπή της: «Δεν είμαι εδώ για να γίνω θύμα»

 Αργύρης Αγγέλου: Αποκαλύπτει το θέμα υγείας που τον έκανε να αλλάξει τρόπο ζωής

Keywords
Τυχαία Θέματα