Τάσος Χαλκιάς στο Πρω1νό: «Θα συνεργαζόμουν ξανά με τους ηθοποιούς που κατηγορούνται μόνο εάν…»

Ο Τάσος Χαλκιάς φιλοξενήθηκε στο Πρω1νό και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Φαίη και τον Γιώργο Λιάγκα. Ο γνωστός ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο κίνημα Metoo αλλά και στους ηθοποιούς που βρίσκονται στη φυλακή, μιας και πρόκειται για δύο πολύ σοβαρά ζητήματα.

Όταν οι παρουσιαστές ρώτησαν τον Τάσο Χαλκιά, αν θα συνεργαζόταν ξανά με κάποιον από τους ηθοποιούς που έχουν κατηγορηθεί δημόσια, εκείνος απάντησε αρνητικά, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό ένα και μόνο ενδεχόμενο. Ειδικότερα, ο Τάσος Χαλκιάς είπε:

«Δεν

μπορείς να γνωρίζεις πώς θα συμπεριφερθεί μια μάζα ανθρώπων απέναντι σε ένα πρόσωπο, το οποίο όταν τολμήσει να επιστρέψει δεν θα έρθει μόνο του. Εγώ προσωπικά δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί τους εκτός από μία περίπτωση:

Αν οι άνθρωποι αυτοί ανεξαρτήτως της οποιαδήποτε έκφανσης νομικού χαρακτήρα, ζητήσουν από την κοινωνία γονυπετής συγγνώμη και αναφέρομαι τόσο σε αυτούς που κατηγορούνται όσο και σε αυτούς που συνεχίζουν να ασκούν την όποια μορφή εξουσίας. Γιατί υπάρχουν πολλοί τέτοιο. Το ότι βρέθηκε μια κολυμπήθρα να ξεπλύνει το θέατρο είναι ουτοπικό, δεν συμβαίνει»

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Τρύφωνας Σαμαράς στο Πρω1νό: «Δέχτηκα πρόταση για το Survivor αλλά….»

 Πρω1νό 17/11: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

 Ρούλα Ρέβη: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τα παιδιά της ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Προωρότητας

Keywords
Τυχαία Θέματα