Ελένη Μενεγάκη: Θυμάται τον σκληρό ανταγωνισμό των καναλιών – Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε

Μία αναδρομή έκανε η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τους συνεργάτες στη σημερινή εκπομπή. Με αφορμή τη συζήτηση για τη μυθοπλασία στα ελληνικά κανάλια, η παρουσιάστρια θυμήθηκε τις «κόντρες» ανάμεσα στα πρώτα ιδιωτικά κανάλια.

Ειδικότερα, η Ελένη Μενεγάκη διηγήθηκε ένα περιστατικό, όταν εκείνη βρισκόταν στον ANT1

και στο Mega προβαλλόταν η σειρά «Ψίθυροι καρδιάς», η οποία γνώριζε τότε τεράστια επιτυχία. Η παρουσιάστρια περίμενε υπομονετικά, για πολύ καιρό, να πάει καλεσμένος στην εκπομπή της κάποιος από τους πρωταγωνιστές, όμως αυτό ήταν πολύ δύσκολο, καθώς ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κανάλια είναι σκληρός.

Αρχικά, η Ελένη Μενεγάκη είπε στους συνεργάτες της: «Εγώ ήμουν στον ANT1 τότε και ήθελα πάρα πολύ όλους τους πρωταγωνιστές αυτής της σειράς. Περιμέναμε, περιμέναμε να περάσουν οι μήνες για να μπορεί το Mega να μας δώσει κάποιους ηθοποιούς και για να μπορούμε και εμείς να καλέσουμε φυσικά. Περίμενες, αν θα έρθει ποτέ στην εκπομπή σου… Ακόμα, θυμάμαι τον πρώτο που είχε έρθει και είχαμε βάλει να παίζει το ομώνυμο τραγούδι. Μόνο που δεν το δοξάσαμε».

Και έπειτα, πρόσθεσε: «Τότε που ξεκίνησαν τα ιδιωτικά κανάλια, η ένταση για το ποιος θα έχει το πιο ολοκληρωμένο κανάλι με τους περισσότερους τηλεθεατές ήταν μεγάλη, υπήρχε σκληρός ανταγωνισμός. Ήταν αλλιώς τα πράγματα. Στην πορεία άλλαξε βέβαια…».

Δείτε το βίντεο:



Διαβάστε ακόμα:

 Τάσος Χαλκιάς στο Πρω1νό: «Θα συνεργαζόμουν ξανά με τους ηθοποιούς που κατηγορούνται μόνο εάν…»

 Μάνος Μαγιάτης: «Επέστρεψε» στο Love it – Πώς αντέδρασε η Ιωάννα Μαλέσκου;

 Τρύφωνας Σαμαράς στο Πρω1νό: «Δέχτηκα πρόταση για το Survivor αλλά….»

Keywords
Τυχαία Θέματα