Μάνος Δασκαλάκης: Επισημοποίησε τη σχέση του – Στα άμεσα σχέδια η δημιουργία οικογένειας

Ένα νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει στη ζωή του ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τον θάνατο των τριών παιδιών του και την προφυλάκιση της 34χρονης μητέρας που κατηγορείται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Πρωινού», ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται σε νέα σχέση εδώ και αρκετό καιρό και, μάλιστα, έχει δώσει δαχτυλίδι στη σύντροφό του, θέλοντας έτσι να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Να σημειωθεί πως ο ίδιος έχει ζητήσει διαζύγιο από την 34χρονη, η εκδίκαση του οποίου πιθανώς να οριστεί στις 2/6.

Όπως

μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Μάνος Δασκαλάκης και η σύντροφός του θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια, φέρνοντας στον κόσμο ένα παιδί. Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού και τη γνωρίζει η 34χρονη.

«Του έχει σταθεί πάρα πολύ. Όχι μόνο σκέφτονται να παντρευτούν αλλά είναι τόσο καλά που στο μυαλό τους μέσα είναι πάρα πολύ σύντομα η απόκτηση παιδιού. Αυτά τα αποφασίσει η φύση κι ο Θεός. Αλλά πρέπει να το θέλει πολύ κι ένα ζευγάρι. Μαθαίνω από το περιβάλλον του Μάνου ότι στα άμεσα σχέδιά τους είναι η απόκτηση ενός παιδιού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ακόμα, στην εκπομπή μίλησε φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της εκπομπής: «Ο Μάνος και η κοπέλα ξεκινάνε κάτι καινούργιο. Έχει γίνει πρόταση από τον Μάνο, έχει δώσει δαχτυλίδι».

Διαβάστε ακόμα:

 Άρης Σοϊλέδης: «Ο Bo ήταν στο σπίτι μου και είχε δεχτεί μηνύματα από την μητέρα της Καρολίνας»

Χριστίνα Κεφαλά: Το αιχμηρό σχόλιο για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και το ξέσπασμα κατά των μαχητών

 Μαρία Τζομπανάκη: «Έχω φτιάξει ήδη το μνήμα μου στην Κρήτη»

Keywords
Τυχαία Θέματα