Μαντώ Γαστεράτου για τη βάπτιση της κόρης της: «Τόσο κλάμα ούτε στον γάμο»

Η Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ισηγόνης βάπτισαν την κόρη τους μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία πήρε το όνομα Κυβέλη. Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει το μυστήριο αρκετούς μήνες πριν, ωστόσο ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, μιας και διανύουμε περίοδο καύσωνα.

Νονά της μικρής ήταν η παρουσιάστρια Ζωή Κρονάκη μαζί με τον σύζυγό της, Τάσο Παναγιώταρη. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου η συγκίνηση όπως και η χαρά ήταν έντονα. Μετά

τη βάπτιση μαμά και νονά παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» και μίλησαν για το ευτυχές γεγονός.

«Έγινε και αυτό. Ήμουν τόσο αγχωμένη και δεν το περίμενα. Έχει τόση ζέστη και φοβόμουν για τους ανθρώπους και το μωρό μου. Κουμπάρα μου, να πάρει τις χάρες σου και να είμαστε όλοι καλά», είπε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

«Τη βαφτίσαμε παρά τον καύσωνα. Είναι ένα μωράκι ήρεμο, χαρισματικό, υπέροχο και εγώ το ένιωσα πάρα πολύ το μυστήριο. Δεν σταματήσαμε να κλαίμε», ανέφερε η Ζωή Κρονάκη, με τη Μαντώ Γαστεράτου να προσθέτει: «Τόσο κλάμα ούτε στον γάμο μου».

«Μας άρεσε πολύ σαν όνομα γι’ αυτό το επιλέξαμε. Ηχεί στα αυτιά μας πολύ όμορφα, είναι μελωδικό», αποκάλυψε η Μαντώ Γαστεράτου για το όνομα που έδωσαν στην κόρη της.

Διαβάστε ακόμα:

 Τζωρτζίνα Λιώση για το Μάτι: «Δεν έχω καταφέρει να το διαχειριστώ, κάηκε το σπίτι μας»

 James Καφετζής – Ρόδος: Η φωτιά έκαψε το αυτοκίνητό του; Η ανάρτησή του

 Συγκινεί η Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Τι γιορτή να κάνω σε έναν τόπο που κλαίει πάνω από τις στάχτες του»

Keywords
Τυχαία Θέματα