Μαντώ Γαστεράτου: Η κόρη της έγινε ενός! Το πάρτι στη θάλασσα και οι ευχές

Ημέρα χαράς και συγκίνησης είναι αυτή για τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Νίκο Ισηγόνη, αφού η κόρη τους συμπλήρωσε έναν χρόνο ζωής. Ήταν 8 Αυγούστου του 2022, όταν η μικρή Κυβέλη γεννήθηκε και πολλαπλασίασε τα χαμόγελα της οικογένειάς της.

Ανήμερα αυτής της ξεχωριστής ημέρας, λοιπόν, όλοι μαζί γιόρτασαν τα γενέθλιά της στη θάλασσα, όπως αποκάλυψε η υπερήφανη μαμά μέσα από τα social media. Ο Αύγουστος αποτελεί τον κυρίαρχο μήνα του καλοκαιριού, συνεπώς δεν θα γινόταν να βρίσκονται κάπου αλλού εκτός από την παραλία.

Η

Μαντώ Γαστεράτου θέλησε, μάλιστα, να ευχηθεί δημόσια στην μοναχοκόρη της για τα γενέθλιά της, δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από το πρώτο πάρτι γενεθλίων της. Η ραδιοφωνική παραγωγός ποζάρει μαζί με την Κυβέλη και «λιώνει» από αγάπη.

«Ένας χρόνος στην ζωή μου μαζί σου! Να τα εκατοστήσεις μοναδική μου! Να ζήσεις όπως θες την ζωή σου κι εγώ θα σε αγαπάω και θα σε φροντίζω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου! Χρόνια πολλά τσουρεκακι μου!», έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MADARA CHANNEL (@madogasteratou)

Χρόνια πολλά!

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Κουρής: Χαλαρώνει με την Έλενα Τοπαλίδου – Η σπάνια φωτογραφία του ζευγαριού

 Λάουρα Νάργες: Τα τρυφερά λόγια του Χρήστου Σαντικάι για τα γενέθλιά της

 Natalie Portman – Benjamin Millepied: Χώρισαν μετά από 11 χρόνια γάμου

Keywords
Τυχαία Θέματα