Μαρία Αντωνά: «Υπήρξαν στον περσινό κύκλο του Survivor 2 παίκτες από την Κόκκινη ομάδα που είχαν κινητό»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Τόνι Σταυράτη για τα κινητά μέσα στο «Survivor», η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» πως στον περσινό κύκλο του reality επιβίωσης υπήρξαν δύο παίκτες από την Κόκκινη ομάδα που είχαν κινητό.

«Θέλεις να σου πω τι γίνεται; Χωρίζονται σε δυο κατηγορίες. Κάποιες έχουν συσκευή κινητού μαζί τους. Κάποιοι άλλοι μιλάνε μέσω local.

Μπορεί να στείλουν ένα ηχητικό η γραπτό μήνυμα. Προς το παρόν έχουν έρθει στη δημοσιότητα άνθρωποι που έχουν προσεγγίσει local. Δεν έχω δει ακόμα

κάποιον, ο οποίος είχε συσκευή.

Υπήρξαν και στον περσινό κύκλο δύο παίκτες που είχαν κινητό. Είναι διαβολικό να έχεις κινητό κι άλλο να μιλήσεις με local. Για όλους ξέρουμε. Τον ποιον επιλέγουν να δώσουν και το πότε είναι άλλο κεφάλαιο, υπάρχει σκοπιμότητα», ήταν τα λόγια της Μαρίας Αντωνά.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι όταν βρισκόταν στον ΣΚΑΪ και πήγαιναν οι παίκτες στην εκπομπή όλοι είχαν εκμυστηρευτεί ότι είχαν κινητό μέσα στο «Survivor».

«Όταν ήμουν εγώ στον ΣΚΑΪ και έβγαιναν οι παίκτες – στον κύκλο με τον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη – που να μην είπε ότι είχε κινητό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε ακόμα:

Ανθή Βούλγαρη: «Εξηγείστε μας τι στα κομμάτια κάνατε τόσο καιρό;»

 Ατζούν Ιλίτζαλι: Διέψευσε το δημοσίευμα ότι θα γίνει ξανά μπαμπάς

 Ξέσπασε η Νάντια Γιαννακοπούλου: «Έλεος, αφήστε και μια γυναίκα να μιλήσει, τι ασέβεια είναι αυτή»

Keywords
Τυχαία Θέματα