Μαρία Ηλιάκη: Βρήκαν τη σωσία της στη Eurovision – Η αντίδρασή της

Σε ρυθμούς Eurovision κινείται σήμερα η ημέρα, μιας και ο 67ος Διαγωνισμός Μουσικής αποτελεί το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα social media. Η νίκη της Σουηδίας, η απόφαση της ελληνικής επιτροπής να δώσει 4 βαθμούς στην Κύπρο και γενικότερα οι εμφανίσεις των συμμετοχών έχουν απασχολήσει τους χρήστες των δημοφιλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Κατά τη διάρκεια της περιήγησης στο Instagram

είδαμε πως η Μαρία Ηλιάκη βρήκε τη σωσία της στη σκηνή της Eurovision στο Liverpool. Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά από μηνύματα που έλαβε, αποδέχτηκε ότι μοιάζει πολύ με μία τραγουδίστρια που συμμετείχε στον τελικό και εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί της.

Ο λόγος φυσικά για τη La Zarra, την εκπρόσωπο της Γαλλίας, η οποία ερμήνευσε το «Évidemment» και παρά την εντυπωσιακή ερμηνεία της δεν κατάφερε να πείσει τους Ευρωπαίους, οι οποίοι δεν της έδωσαν τις ψήφους τους. Ειδικότερα, η γαλλική συμμετοχή κατέλαβε την 16η θέση με 106 βαθμούς, γεγονός που δεν άρεσε στην ερμηνεύτρια.

Η Μαρία Ηλιάκη, λοιπόν, αναδημοσίευσε το μήνυμα follower που τόνιζε τη μεγάλη ομοιότητά της με την τραγουδίστρια και γνωστή για το χιούμορ της δεν γινόταν να μη δώσει τη δική της απάντηση, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει.

«Τις χώρισαν στη γέννα», έγραφε στην ανάρτηση, με τη Μαρία Ηλιάκη να σχολιάζει: «Ήμουν κι εγώ εκεί».

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκλονίζει η Αντιγόνη Πάντα Χάρβα: «Αφαίρεσα τη μήτρα και τις ωοθήκες μου για να αποφύγω το κακό Κ»

 Eurovision 2023: Η αντίδραση των σχολιαστών του ΡΙΚ με τους 4 βαθμούς της ελληνικής επιτροπής στην Κύπρο

 Eurovision 2023: Τι τηλεθέαση σημείωσε ο μεγάλος τελικός

Keywords
Τυχαία Θέματα