Δημήτρης Ουγγαρέζος: Απαντά για τον Γιώργο Λιάγκα μετά τα on air καρφιά -«Δεν πρόκειται ποτέ να…»

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο παρουσιαστής του ANT1 πέταξε μια «μπηχτή» στον αέρα της εκπομπής αναφερόμενος σε πρώην συνεργάτη του, τον οποίον έχει ευεργετήσει και τώρα αυτός στράφηκε εναντίον του. Ο ίδιος δεν είπε όνομα, ωστόσο αυτός που ήρθε στο μυαλό όλων είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καθώς είχε γράψει ένα καυστικό κείμενο για το περιβόητο θέμα με τη γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη.

Όσα είπε ο Γιώργος
Λιάγκας «φωτογραφίζοντας» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος, δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα βγεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου.

Το έχω βιώσει πολλές φορές και το βιώνω. Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων είναι κοντός κι όχι μακρύς, γιατί η κακία τους – ενώ έχουν ταλέντο – δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζαν», ήταν τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και η δημοσιογράφος Δήμητρα Τσαούση συνάντησαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος το απόγευμα της Τρίτης 3/10, με τον ίδιο να απαντά για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα περί «κακών χαρακτήρων».

«Δεν πρόκειται ποτέ να απαντήσω σε κάτι που δεν ειπώθηκε. Δε θα σηκώσω κανένα γάντι που δε ξέρουμε αν πετάχτηκε προς τη δική μου κατεύθυνση», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είναι διατεθειμένος να τα ξαναβρούν, εκείνος απάντησε: «Να είσαι καλά, ευχαριστώ πολύ» και στη συνέχεια αποχώρησε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Μια γυναίκα έρχεται στο χωριό με άγνωστους σκοπούς

Ντάνη Γιαννακοπούλου για τον σύζυγό της: «Είμαστε 10 χρόνια μαζί, μόλις τον είδα είπα “κάτι συμβαίνει εδώ”»

Πέμη Ζούνη: «Δεν θα ήθελα να κάνω reunion με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, να κάνω τη θεία του;»

Keywords
Τυχαία Θέματα