Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Λύγισε» μιλώντας για τον πατέρα του -«Το παθαίνω συνέχεια αυτό -Μακάρι να ήταν εδώ μαζί μας»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε το παρών μαζί με όλη του την οικογένεια το βράδυ της Τρίτης 27/6 στην εκδήλωση του Ιδρύματος Charles Antetokounmpo Family Foundation.

Τόσο ο ίδιος όσο και τα αδέφια του μίλησαν στον κόσμο που βρέθηκε εκεί, ενώ μάλιστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «λύγισε» όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του που δεν βρίσκεται στη ζωή.

«Είναι μία ιδιαίτερη βραδιά, μακάρι ο πατέρας μου να ήταν εδώ μαζί μας απόψε για να δει τι έχουμε καταφέρει. Ναι μισό λεπτό… Το παθαίνω αυτό συνέχεια, γιατί πιστεύω ότι είναι ότι είναι ένα απίστευτο ταξίδι»,

ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του.

Και συνέχισε: «Και ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι θα ήμασταν σε έναν χώρο, σαν κι αυτόν, με την οικογένειά μου, να μιλάμε για τις ζωές μας, εμπνέουμε ανθρώπους, να δίνουμε ευκαιρίες σε άλλους και να εκπροσωπούμε τη μαμά και τον μπαμπά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι απίστευτο».

Τέλος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συπλήρωσε πως «ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι, αγαπώντας απλά το μπάσκετ. Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα ήμασταν σε θέση να αγγίζουμε τις ζωές των ανθρώπων. Και να πού είμαστε σήμερα… Είμαι τόσο περήφανος και θα το λέω συνέχεια».

Δείτε το σχετικό βίντεο που προβλήθηκε στην ΕΡΤ:

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Ο Νικηφόρος ζητά από τη Βασιλική και τον Μαθιό κάτι που θα τους αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Νέλλη Γκίνη: «Θα ήθελα να πεθάνω στο σπίτι μου, ήρεμα και γρήγορα»

Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα