Μαρίνα Τσιντικίδου: «Έβγαζες εύκολα χρήματα αλλά ήξερες ότι αυτό δεν κρατάει για πάντα»

Τη Μαρίνα Τσιντικίδου υποδέχτηκαν η Τζένη Μελιτά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη Μεσημβρίαν». Το επιτυχημένο μοντέλο έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα χρήματα που έβγαλε ως μοντέλο αλλά και στις τοξικές συμπεριφορές που ανέχθηκε.

«Εμένα αυτό το ”star” πάντα μου κλώτσαγε, ποτέ δεν το ένιωθα και δεν το κατάλαβα. Θεωρούσα ότι είμαστε πολύ τυχερές, κάνουμε μια δουλειά που περνάμε πολύ ωραία, αποκτάς εμπειρίες και κερδίζεις εύκολα χρήματα. Ήταν όμως κάτι προσωρινό και πάντα το ήξερα αυτό.

Δεν καταλάβαινα

ποτέ αυτά τα σταριλίκια, πάντα με εκνεύριζαν. Δεν ήταν για πάντα τα λεφτά αλλά για όσο διήρκησε η καριέρα της καθεμιάς. Όποια είχε μυαλό, δεν αγχώθηκε μετέπειτα στη ζωή της. Όποια δεν τα σπατάλησε δίχως αύριο, έζησε καλά μετά. Στα καλλιστεία ήμουν πριν από 32 χρόνια», είπε αρχικά η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαρίνα Τσιντικίδου εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν ανέχτηκε πράγματα που σήμερα δεν θα ανεχόταν: «Έχω μία συστολή, αυτό από μόνο του είναι αντιτηλεοπτικό. Είχα την εντύπωση ότι δεν είχα βρει τον τρόπο να το διαχειρίζομαι και έψαχνα το λάθος αλλού. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι μήπως αυτό είναι ενάντια στη φύση σου, κούκλα μου; Μήπως να δεις κάτι άλλο;

Σήμερα δεν θα ανεχόμουν τίποτα απ’ όσα έχω ανεχθεί στο παρελθόν. Κακές ενέργειες, τοξικές συμπεριφορές, δεν θα κάτσω να το συζητήσω, ούτε καν να δείξω δυσφορία. Απλά θέλω να απομακρυνθώ. Όταν μπαίνεις στον χώρο στα 20-25, λες: έτσι είναι η ζωή, θα το ανεχτώ, δεν πειράζει. Όμως πειράζει».
Διαβάστε ακόμα:

 Ελεονώρα Μελέτη: Δημοσίευσε φωτογραφίες που τη δείχνουν γερασμένη – «Εσύ φοβάσαι τα γηρατειά;»

 H Μαρία Μενούνος διαγνώστηκε με καρκίνο πριν γίνει μητέρα – Συγκλονίζει η εξομολόγησή της

 Κατερίνα Παπουτσάκη: Χαμός με τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της – Η αντίδρασή της

Keywords
Τυχαία Θέματα