Μαρίνα Βερνίκου: «Κάνω διαλειμματική νηστεία με 17 ώρες αφαγία»

Η Μαρίνα Βερνίκου αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες και γνωστές φωτογράφους της Ελλάδας.

Στα social media προκαλεί αίσθηση με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της από τα ταξίδια της σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ωστόσο, η ίδια διαθέτει και μία από τις πιο καλογυμνασμένες σιλουέτες της εγχώριας showbiz.

Μπορεί να διανύει τη δεκαετία των

40, όμως η εικόνα του σώματός της θυμίζει εκείνη μιας γυναίκας με τα μισά χρόνια της. Η Μαρίνα Βερνίκου είναι πολύ συνεπής στο πρόγραμμα της γυμναστικής της και έτσι δεν παραμελεί ποτέ τις προπονήσεις της. Παράλληλα, ακολουθεί και διατροφή.

Η Μαρίνα Βερνίκου αποκαλύπτει τα μυστικά της γυμναστικής και της διατροφής της

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε τη φωτογράφο κατά τη διάρκεια εξόδου της και η δημοσιογράφος Ευάννα Ζουμπούρογλου τη ρώτησε σχετικά με τα μυστικά της γυμναστικής και της διατροφής της.

Όσον αφορά στη γυμναστική, η Μαρίνα Βερνίκου υποστήριξε πως προπονείται κάθε ημέρα για 30 λεπτά: «Κάνω μισή ώρα γυμναστική την ημέρα. Μόνο τόσο. Το μυστικό είναι να συνδυάζεις γυμναστική με διατροφή».

Σχετικά με τη διατροφή, η ίδια αποκάλυψε πως κάνει διαλειμματική νηστεία ή αλλιώς “fasting”: «Εγώ κάνω διαλειμματική νηστεία με 16-17 ώρες αφαγία και νομίζω ότι αυτός ο συνδυασμός λειτουργεί καλά».

Διαβάστε ακόμα:

 Θανάσης Ευθυμιάδης: Η εξομολόγηση για τον εθισμό του στο σεξ -«Το χρησιμοποιούσα ως αντικαταθλιπτικό»

 Αλέξης Γεωργούλης: Νέα εμφάνιση στο αεροδρόμιο μετά την καταγγελία

 Μπέττυ Μαγγίρα: Αυτά είναι τα πρόσωπα που θα έχει δίπλα της στο «I Love ΣΟΥΚΟΥ»

Keywords
Τυχαία Θέματα