Μάριος Πρίαμος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την 4η θέση στο «Survivor All Star»

Ο Μάριος Πρίαμος ήθελε πολύ να κερδίσει το πολυπόθητο τίτλο του «Survivor All Star» αλλά και το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Ο Κύπριος διαγωνιζόμενος δεν κατάφερε τελικά να εκπληρώσει αυτή του την επιθυμία, αφού έφτασε μέχρι τον Ημιτελικό του παιχνιδιού και τερμάτισε στην 4η θέση.

Ο Μάριος Πρίαμος έμεινε στο παιχνίδι 6 ολόκληρους μήνες και έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε για να φτάσει μέχρι το τέλος. Μάλιστα, κατά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι τερματίζει 4ος, ο ίδιος δεν έκρυψε την λύπη του, ωστόσο τόνισε στον αέρα του ΣΚΑΪ πως είναι πολύ χαρούμενος

για την εμπειρία που έζησε.

Μερικές ώρες μετά την πραγματοποίηση του Ημιτελικού και λίγο πριν τον μεγάλο Τελικό, ο Μάριος Πρίαμος επέστρεψε στα social media και έκανε την πρώτη του ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης 11/7, ο ίδιος δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες του από το «Survivor All Star», τις οποίες συνόδευσε με μια απλή, μικρή και λιτή πρόταση.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη μέσα απο την καρδιά μου… 6 χρόνια μετα… 2017 -2023 Survivor Greece», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάριος Πρίαμος.

View this post on Instagram

A post shared by Marios Priamos (@official_mariospriamos)

Διαβάστε ακόμα:

Ποια είναι λοιπόν τα 4 πράγματα για τα οποία δεν θα πρέπει να συμβιβάζεσαι στη σχέση σου;

Γιώργος Λιανός για «Survivor All Star»: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που “διαφημίζουν” τις άκρες τους στο νησί»

Ελένη Κοκκίδου: «Συγκινήθηκα με το τέλος της “Βουλίτσας”» – Η αποκάλυψη για τη σκηνή με το τραγούδι

Keywords
Τυχαία Θέματα