Μαρκέλλα Γιαννάτου: Γεννάει από μέρα σε μέρα – Η φωτογραφία σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Έγκυος στο πρώτο παιδί της είναι η Μαρκέλλα Γιαννάτου και, μάλιστα, από μέρα σε μέρα πρόκειται να το κρατήσει στην αγκαλιά της.

Η χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της ηθοποιού γνωστοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram. Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά αποκαλύφθηκε πως εκείνη και ο  επί χρόνια σύντροφός της και γνωστός σκηνοθέτης, Λευτέρης Χαρίτος, χώρισαν μερικούς μήνες πριν γίνουν γονείς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας RealLife, η απόφαση να αποκτήσουν

παιδί ήρθε από κοινού μέσα στο 2022 και συνεπώς ο χωρισμός τους ήταν ξαφνικός και αναπάντεχος. Η Μαρκέλλα Γιαννάτου διένυε ήδη τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, όμως η απόφαση του χωρισμού ήταν οριστική. Όπως ήταν φυσικά, αυτή η εξέλιξη αιφνιδίασε και το περιβάλλον τους.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος συμπορεύονταν για 14 χρόνια και έτσι η είδηση του χωρισμού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Όπως είχε αποκαλύψει η δημοσιογράφος Νίκη Κώτσου, οι δυο τους δεν χώρισαν υπό τις καλύτερες συνθήκες και αυτό συνέβη στην αρχή της εγκυμοσύνης.

Η φωτογραφία της Μαρκέλλα Γιαννάτου λίγο πριν φέρει στον κόσμο το μωρό της

Όλο αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης, η Μαρκέλλα Γιαννάτου είχε επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να κρατάει χαμηλούς τόνους. Η ηθοποιός εστίασε στην εγκυμοσύνη της, περιμένοντας με μεγάλη ανυπομονησία τον ερχομό του μωρού της.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου βρίσκεται στις τελευταίες ημέρες της κύησης και έτσι μετρά αντίστροφα για να κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά.

Διαβάστε ακόμα:

 Εύα Καϊλή: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη μέρα, ήμουν σε σοκ»

 Ίαν Στρατής: Η τρυφερή ανάρτηση για την κόρη του που έγινε 6 μηνών

 Χριστίνα Μπόμπα: Γυμνάζεται μεταμεσονύχτια και αυτός είναι ο λόγος

Keywords
Τυχαία Θέματα