Τάκης Καραγκούνιας: Το αστρονομικό ποσό που θα πάρει από το «Survivor All Star»

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του «Survivor All Star», ο Τάκης Καραγκούνιας, αποτελεί παρελθόν για το reality επιβίωσης. Μετά από σχεδόν έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο και αρκετές φορές που βρέθηκε υποψήφιος, άκουσε το όνομά του από το στόμα του Γιώργου Λιανού στην ανακοίνωση της αποχώρησης.

Έτσι, λοιπόν, μετά από μια δύσκολη περίοδο γεμάτη πείνα και κακουχίες, ο Τάκης Καραγκούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα και αγκάλιασε σφικτά την κόρη του κι όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο, ο ίδιος απασχόλησε με τη συμπεριφορά και τη στάση που επέλεξε να κρατήσει, βγάζοντας κάποιους παίκτες από τα… ρούχα τους.

Όσα είπε ο Τάκης Καραγκούνιας πριν αποχωρήσει από το «Survivor All Star»

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι απόψε φεύγω ευγνώμων από το “Survivor”. Ευχαριστώ τον καλό Θεό που με είχε δυνατό και γερό εδώ πέρα να φύγω σώος. Χαίρομαι που στα πενήντα μου χρόνια είχα την τιμή να παίζω με τον…υπερπαίκτη τον Νίκο Μπάρτζη και να τον κερδίζω.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την απαίσια συμπεριφορά του, τον απαίσιο τρόπο του ακόμα και σε αυτή την ύστατη στιγμή μου στο Survivor που εκτέλεσε ένα… καθήκον. Είναι δικαίωμά του να το κάνει. Ας κρίνει ο κόσμος λοιπόν ποιος είναι ο Νίκος Μπάρτζης», ήταν τα λόγια του Τάκη Καραγκούνια.

Το αστρονομικό ποσό που συγκέντρωσε όσες εβδομάδες έμεινε στο reality επιβίωσης

Ο Τάκης Καραγκούνιας έμεινε για ένα πολύ μεγάλο διάστημα στο «Survivor All Star», μιας και κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική δεκάδα. Ο ίδιος ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης σε ηλικία, ωστόσο αποδείχθηκε πολύ δυνατός, αφού τα ποσοστά με τις νίκες του ήταν καλά.

Με την αποχωρήσή του από το παιχνίδι, ο Τάκης Καραγκούνιας θα λάβει και ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που έχει πάρει παίκτης στον φετινό κύκλο του Survivor μέχρι σήμερα, το οποίο είναι 105.000 ευρώ.

Όσον αφορά στο τι θα τα κάνει, ο Τάκης Καραγκούνιας αποκάλυψε στο «Πρωινό μας»: «Ένα ποσό είναι για την κόρη μου, για να σπουδάσει, και τα υπόλοιπα θα είναι για να κάνω κάτι σε συνεργασία με συμπαίκτη μου από το Survivor».

Διαβάστε ακόμα:

 Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτοτρολάρεται μετά τον σάλο που ξέσπασε με την ανάρτησή της

 Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός: Πρώτο ταξίδι για το νιόπαντρο ζευγάρι!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, εγχειρίστηκα και 3 μέρες μετά πήγα σε γύρισμα του GNTM»

Keywords
Τυχαία Θέματα