Ματίνα Νικολάου: «Έχω μια θλίψη που τελειώνει το “Καλό Μεσημεράκι”»

Η Ματίνα Νικολάου πρόκειται να δώσει σήμερα την τελευταία παράστασή της ως Βάνια στο «Καλό Μεσημεράκι», μιας και η εκπομπή ρίχνει αυλαία. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή και εξέφρασε τα συναισθήματα και τις σκέψεις της για το μεγάλο φινάλε.

Η Ματίνα Νικολάου απαντάει για το φινάλε του «Καλό Μεσημεράκι»

«Τα συναισθήματα για το τέλος του “Καλό Μεσημεράκι” είναι ανάμικτα. Έχω μεγάλη χαρά που κλείνουμε την εκπομπή με κέφι, ζωντάνια, την

αγαπήσαμε πολύ όλοι. Έχω μια θλίψη που τελειώνει αλλά όλα τα όμορφα τελειώνουν κάποια στιγμή. Η Βάνια θα κάνει την τελευταία εκπομπή της. Θα κρατήσω σίγουρα την περούκα της», είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

Όταν ρωτήθηκε για το αν υπήρξαν δυσκολίες κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με τον Νίκο Μουτσινά, η ίδια ανέφερε: «Σε όλα τα πράγματα υπάρχουν δύσκολες στιγμές, ακόμα και σε μια οικογένεια. Όλα τα αντιμετωπίζαμε με αγάπη και όλο λυνόντουσαν γρήγορα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matina Nikolaou (@matinanikolaou)

Σχετικά με την ανταπόκριση του κόσμου και τα μηνύματα που δέχεται, η Ματίνα Νικολάου δήλωσε: «Τώρα που τελειώνουμε έρχονται πολλά μηνύματα από τηλεθεατές. Η αγάπη του κόσμου ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα, δεν πίστευα ποτέ ότι θα με αγαπήσει ο κόσμος και θα μου στέλνει τέτοια μηνύματα. Είμαι ευγνώμων. Αυτά τα τέσσερα τελευταία χρόνια στον ΣΚΑΪ ήταν μεγάλο δώρο και ευλογία».

Όσον αφορά στις συμβουλές που της έχει δώσει ο παρουσιαστής κατά καιρούς, η ηθοποιός είπε: «Ακούω πολλά πράγματα που μου έχει πει ο Νίκος από την εμπειρία του. Μου έχει δώσει πολλές και σαν φίλος και τις κρατάω όλες. Θα επιστρέψει κάποια στιγμή, όταν το θελήσει».

Διαβάστε ακόμα:

 Μυρτώ Πισπινή: Καταρρακωμένη η Μαριάννα από το «Καλημέρα Ζωή» – Πέθανε ο 27χρονος γιος της

 Νίκος Οικονομόπουλος: «Δεν θα δεχόμουν να είμαι στο “Fame Story”»

 Φαίη Σκορδά: Απαντά για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της – «Είμαι θετική προς το παρόν»

Keywords
Τυχαία Θέματα