Άντζελα Ζήλεια: Μαρτυρικός ο θάνατός της – Το ατύχημα πέντε μέρες πριν πεθάνει

Η Άντζελα Ζήλεια «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών στις 29/6, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στους οικείους της αλλά και στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποίησε τον θάνατό της, υποστηρίζοντας πως επρόκειτο για μια ξαφνική και πολύ στενάχωρη απώλεια.

Δημοσίευμα της σημερινής «Espresso» αναφέρει πως ο θάνατος της σπουδαίας ηθοποιού και τραγουδίστριας ήταν μαρτυρικός. Η Άντζελα Ζήλεια είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα λίγες ημέρες πριν αφήσει την τελευταία

πνοή της, το οποίο της κόστισε πολύ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα, η Άντζελα Ζήλεια έπεσε μέσα στο σπίτι της έσπασε τη σπονδυλική στήλη της. Η κόρη της τη μετέφερε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική, ωστόσο οι αφόρητοι πόνοι που προκλήθηκαν από το σπάσιμο ήταν οι αιτία για να πάθει ανακοπή καρδιάς.

Η ίδια ταλαιπωρήθηκε πολύ τα τελευταία εικοσιτετράωρα της ζωής της και δεν άντεξε τον έντονο πόνο που είχε στο σώμα της μετά το ατύχημα. Ο επιστήθιος φίλος της, Τέρης Χρυσός την αποχαιρέτησε μέσα από μια δήλωση στην εφημερίδα, λέγοντας για την αγαπημένη του Άντζελα Ζήλεια:

«Για μισό αιώνα με την Άντζελα ήμασταν φίλοι καρδιακοί, σαν αδέλφια. Γυρίσαμε όλο τον κόσμο με περιοδεία και δοξαστήκαμε όπου και να πήγαμε. Το αποτέλεσμα ήταν να μην προλάβω να της πω δυο κουβέντες όσο ήταν ζωντανή. Δεν πρόλαβα να πάω στο νοσοκομείο και θα το φέρω βάρος στη συνείδησή μου».

Διαβάστε ακόμα:

 Επέστρεψε ο Ηλίας Μπόγδανος: Τα φιλιά με τη σύντροφό του και η συνάντηση με τους γονείς του

 Θλίψη: «Έφυγε» από τη ζωή γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

 Αντώνης Λουδάρος: «Μου πέρασε από το μυαλό η ιδέα να υιοθετήσω ένα παιδί»

Keywords
Τυχαία Θέματα