Επέστρεψε ο Ηλίας Μπόγδανος: Τα φιλιά με τη σύντροφό του και η συνάντηση με τους γονείς του

Ο Ηλίας Μπόγδανος επέστρεψε στην Ελλάδα από το «Survivor All Star» τα ξημερώματα της Παρασκευής 30/6 και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον περίμενε θερμή υποδοχή. Οι γονείς, οι φίλοι του, η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, και φυσικά ο σκύλος του περίμεναν με λαχτάρα στην αίθουσα των αφίξεων προκειμένου να τον καλώς ορίσουν.

Μετά από 5,5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, ο Ηλίας Μπόγδανος

γύρισε στην Ελλάδα, έχοντας στις αποσκευές του αναμνήσεις από τον All Star κύκλο του reality επιβίωσης. Ο τραγουδιστής μπορεί να είχε θέσει ως στόχο τον μεγάλο τελικό, ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό έκρινε ότι πρέπει να τερματίσει στην έβδομη θέση και έτσι ο ίδιος πήρε τον δρόμο της επιστροφής.

Χαμογελαστός και συγκινημένος, ο Ηλίας Μπόγδανος έτρεξε στην αγκαλιά των αγαπημένων προσώπων του, που αντίκρισε ξανά μετά από πολλούς μήνες. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγκαλιές και τα φιλιά με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, την οποία θεωρεί «άνθρωπο της ζωής του» και είναι στα σχέδιά του να παντρευτεί.

Οι δυο τους είναι full in love και έτσι μετά την αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου από το «Survivor All Star» θα αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο, κάνοντας διακοπές και ζώντας ξέγνοιαστες στιγμές έχοντας στο πλευρό τους ο ένας τον άλλον.

Ο Ηλίας Μπόγδανος σε τρυφερές στιγμές με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz! Το όμορφο μοντέλο – που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM – δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της που είδε και αγκάλιασε ξανά τον σύντροφό της.

Ο Ηλίας Μπόγδανος με τους γονείς του

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

Naomi Campbell: Έγινε για δεύτερη φορά μαμά στα 53 της -Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό της

Αννίτα Πάνια: «Σκοπεύω να γυρίσω στην τηλεόραση»

Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό -«Δεν θα άντεχα άλλη μία μέρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα