Ματίνα Νικολάου: Έκπληξη! Μπαίνει στη «Μουρμούρα»;

Τη Ματίνα Νικολάου συνάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού και η κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» μετά το τέλος της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι». Η γνωστή ηθοποιός έκλεισε ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα της, ωστόσο σίγουρα θα μείνει στη μνήμη των τηλεθεατών ως η αγαπημένη «Βάνια».

Η Ματίνα Νικολάου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό μέλλον της. Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί σε κάποια εκπομπή την επόμενη

σεζόν, μιας και προτεραιότητά της είναι να κάνει σίριαλ.

«Δεν υπάρχει πιθανότητα να με δείτε σε εκπομπή του χρόνου. Εμένα ο στόχος μου είναι να κάνω σίριαλ. Φέτος κάνω πρώτη φορά επιθεώρηση. Τελειώνουμε αρχές Οκτώβρη. Δεν έχω ξανακάνει ποτέ. Η πρώτη επιθεώρηση που είδα ήταν πέρυσι εδώ στο Άλσος. Είναι μια οικογένεια όλοι εδώ», ήταν τα λόγια της Ματίνας Νικολάου.

Η Ματίνα Νικολάου μπαίνει στη «Μουρμούρα»;

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Νάνσυ Παραδεισανού έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για τη Ματίνα Νικολάου, αποκαλύπτοντας πως έκανε δοκιμαστικό για τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια δίπλα στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Συνεπώς, οι πιθανότητες να δούμε τη Ματίνα Νικολάου στην ενδέκατη σεζόν της σειράς είναι πολλές. Ειδικότερα, η Νάνσυ Παραδεισανού είπε:

«Η Ματίνα Νικολάου έχει πολλές προτάσεις για την επόμενη σεζόν από σίριαλ και για κωμικούς και για δραματικούς ρόλους. Εγώ ξέρω ότι πριν από λίγες ημέρες έκανε ένα δοκιμαστικό με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη για τη “Μουρμούρα” και ξέρω ότι άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Το πιο πιθανό είναι να δούμε τη Ματίνα Νικολάου του χρόνου στη “Μουρμούρα”».

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλίας Γκότσης: «Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί έφυγα από το Survivor»

 Δημήτρης Κουτσούμπας: Έντονη αδιαθεσία μέσα στη Βουλή – Διέκοψε την ομιλία του

 Ιωάννης Απέργης: «Τώρα μπορώ να έχω το ψυγείο της μητέρας μου γεμάτο, δεν θέλω τίποτα άλλο»

Keywords
Τυχαία Θέματα