«Με τη σύντροφό μου δεν έχουμε τηλεόραση στο σπίτι, σιχαίνομαι τη χυδαία προπαγάνδα και τα προγράμματα υποκουλτούρας»

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει πολύ σύντομα η νέα τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΪ «Πανθέοι». Ένας από τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν στο εν λόγω σήριαλ είναι και ο Παντελής Δεντάκης, ο οποίος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό MyTv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση και εξήγησε τον λόγο που δεν την συμπαθεί, ενώ εργάζεται σε αυτήν.

«Με τη σύντροφό μου
δεν έχουμε τηλεόραση στο σπίτι μας»

Τι αγαπάτε στην τηλεόραση;

Δεν συμπαθώ πολύ την τηλεόραση. Για την ακρίβεια, με τη σύντροφό μου δεν έχουμε τηλεόραση στο σπίτι μας. Σιχαίνομαι τη χυδαία προπαγάνδα και τα φθηνά προγράμματα υποκουλτούρας. Συμβαίνουν, όμως, και πολύ όμορφα πράγματα. Αξιόλογες σειρές και ταινίες, ωραία ντοκιμαντέρ, ενημερωτικές και αθλητικές εκπομπές. Νομίζω ότι οι άνθρωποι που δουλεύουν στην τηλεόραση θα πρέπει να διαφυλάξουν και να φροντίσουν πολύ περισσότερο την ουσία, τη θετικότητα, την αλήθεια, την πνευματικότητα.

View this post on Instagram

A post shared by Pantelis Dentakis II (@pantelis_dentakis)

Αν εκείνοι πάψουν να θεωρούν το μέσο ως σκουπίδι, θα σταματήσει να το θεωρεί και ο κόσμος. Αν εκείνοι σταματήσουν να θεωρούν τον τηλεθεατή ως άβουλο καταναλωτή και αρχίσουν να τον αντιλαμβάνονται ως σκεπτόμενο άνθρωπο, η τηλεόραση θα γίνει πολύ περισσότερο ουσιαστική και θα συμβάλει και στην προοδευτική και υγιή διαμόρφωση του πολίτη.

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Λιβιεράτου: Το τρυφερό φιλί στον σύντροφό της για τα γενέθλιά του -Φωτογραφία

Σοφία Αλιμπέρτη: Η συγκινητική εξομολόγηση στον αέρα του «Ζήσε Αλλιώς» -«Τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν θεωρείται δεδομένο»

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Πρόταση γάμου στη γραμμή του τερματισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα