Μιχάλης Κατσουρής: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του -«Πώς κοιμάται που μου έσφαξε το παιδί; Αυτός δεν έχει μάνα;»

Στην κάμερα της εκπομπής «Live News» μίλησε η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος το βράδυ της 7ης Αυγούστου δολοφονήθηκε από οπαδό της Κροατικής ομάδας Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Η μητέρα του 29χρονοου «άνοιξε» την καρδιά της και -μεταξύ άλλων- μίλησε για το βράδυ που ο γιος της έχασε τη ζωή του, ενώ αναφέρθηκε και στις τραγικές στιγμές που βιώνει μετά την απώλειά του.

Όσα δήλωσε η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή στην κάμερα της ενημερωτικής εκπομπής του Mega

«Εκείνη την ημέρα το παιδί μου ήρθε από τη δουλειά,

έφαγε, ξάπλωσε και πήγε για έναν καφέ. Γιατί πήγαινε με τους φίλους του. Ήταν 19:30 όταν έφυγε και μετά δεν τον ξαναείδα. Ήρθε η αδελφή μου και μου λέει “έλα λίγο στην αυλή να σου πω κάτι”. Παγώνω στην καρέκλα και της λέω “μην συνεχίζεις”. Πάγωσε η καρδιά μου. Κάτι ένιωσα εκείνη την ώρα», ανέφερε αρχικά η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή.

«Πώς κοιμάται; Πώς κοιμάται η συνείδηση του, που μου έσφαξε το παιδί μου. Αυτός δεν έχει μάνα, δεν έχει αδέλφια;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια η μητέρα του Μιχάλη για τον δολοφόνο του γιου της.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από το βίντεο, η ίδια τις τελευταίες ημέρες περνά τις περισσότερες ώρες στο εικονοστάσι που ο ίδιος ο γιος της είχε φτιάξει μέσα στο σπίτι τους.

«Εδώ έκανε τον σταυρό του. Προσκύναγε. Έχω χάσει τη μάνα μου χρόνια (εκείνη τη στιγμή έδειξε τη φωτογραφία της μαμάς της, την οποία έχει τοποθετήσει μέσα στο εικονοστάσι) τώρα και τώρα να βάλω το παιδί εδώ μέσα; Πήγα εδώ στην Αγία Τριάδα στη Φιλαδέλφεια και ο παπάς μού είπε “δεν ξέρετε τι παιδί είχατε. Δεν ξέρατε. Θα πέρναγε να ανάψει το κερί, μιλάγαμε. Άφηνε κάτι για την εκκλησία και μετά θα πήγαινε στο γήπεδο…Δεν ξέρετε τίποτα”», ανέφερε κλείνοντας η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή.

Διαβάστε επίσης:

«Δεν επιτρέπεται να καθίσετε δύο άτομα στην ίδια ξαπλώστρα» -Απίστευτη καταγγελία σε παραλία των Χανίων

Πελαγία Καζολέα: Ξεσπά για την περιπέτεια που έζησε στο αστυνομικό τμήμα -«Είμαστε με τα καλά μας;»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ζητήσω συγγνώμη»

Keywords
Τυχαία Θέματα