Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Πεθαίνει η «Βουλίτσα» -Αυτή η ηθοποιός θα αντικαταστήσει την Ελένη Κοκκίδου

Σε κάποιες αποκαλύψεις για τις εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», προχώρησε το πρωί της στο «Πάμε Δανάη» ο Αλέξης Μίχας.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος έκανε γνωστό πώς θα ολοκληρωθεί ο ρόλος της Ελένης Κοκκίνου, αλλά και ποια ηθοποιός θα την αντικαταστήσει στο σίριαλ.

«Θα είναι γλυκόπικρο το τέλος, γιατί η Βουλίτσα θα “φύγει” από τη ζωή. Ο Μηνάς θα θρηνήσει την απώλειά της και μάλιστα θα προχωρήσει και στην αποτέφρωσή της. Δεν θα κάνει κανονική κηδεία», είπε αρχικά ο Αλέξης Μίχας για τη σειρά

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε την αντικαταστάτρια της Ελένης Κοκκίδου στη σειρά. «Θα δούμε μια κυρία πάρα πολύ αγαπητή στο κοινό και αυτή είναι η Μαρία Κατσανδρή. Έγιναν πολλά δοκιμαστικά τις προηγούμενες μέρες και η χημεία τους ταίριαξε πάρα πολύ. Είναι προ των τελικών υπογραφών», είπε χαρακτηριστικά.

Η αποχώρηση της Ελένης Κοκκίδου από τη σειρά του Alpha

Πρόσφατα, η Ελένη Κόκκιδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες Tv» και την Έφη Θεοδωρίδου και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την αποχώρησή της από τη «Μουρμούρα».

Έπειτα από τόσα χρόνια λέτε «αντίο» στη Βούλα, μια πολύ αγαπημένη φιγούρα…

Ναι, δέκα χρόνια είναι πολλά. Την αγάπησα πολύ, την έζησα, την ευχαριστήθηκα και τώρα την αφήνω για να κάνω άλλα πράγματα. Γιατί όταν δουλεύεις ταυτόχρονα στην τηλεόραση, στο θέατρο και στο σινεμά για δέκα χρόνια, σημαίνει ότι δεν έχεις καθόλου προσωπική ζωή. Αποφάσισα λοιπόν να πάρω τον χρόνο μου, να δω τι θέλω και πως θα συνεχίσω και είπα «αντίο». Αλλά η σειρά θα συνεχίσει.

Διαβάστε επίσης: 

Μπέττυ Μαγγίρα: Τέλος από το Open -Το παρασκήνιο με την Πηγή Δεβετζή

Αλέξης Κούγιας: Έτσι σχολίασε τον χωρισμό της Εύης Βατίδου -«Εγώ και τα παιδιά μου ευχόμαστε να…»

Μαντώ Γαστεράτου: Αποκαλύπτει πώς είναι οι σχέσεις της σήμερα με την Τζένη Μελιτά

Keywords
Τυχαία Θέματα