Νατάσα Θεοδωρίδου: Γενέθλια για τη μικρότερη κόρη της! Το βίντεο και οι ευχές

Στις 11 Αυγούστου του 2000 η Νατάσα Θεοδωρίδου φέρνει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα κοριτσάκι, καρπό του τότε έρωτά της με τον Ανδρέα Φουστάνο. Σήμερα, η Ανδριάνα Φουστάνου γιορτάζει 23 χρόνια ζωής και περιτριγυρίζεται από ανθρώπους που αγαπά και την αγαπούν!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει μεγάλη αδυναμία στις κόρες της, με τις τρεις τους να έχουν δημιουργήσει την πιο δυνατή ομάδα και να είναι αχώριστες! Η τραγουδίστρια βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό τους, τις στηρίζει και φυσικά τις συμβουλεύει όποτε εκείνες της το ζητάνε.

Ανήμερα των γενεθλίων

της μικρότερης κόρης της, λοιπόν, η Νατάσα Θεοδωρίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram ένα βίντεο αποτελούμενο από φωτογραφίες με την εορτάζουσα και της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο.

«Χρόνια σου πολλά μωρό μου… Καλή μου ψυχή… Φωτεινό μου μυαλό….γεμίζεις με χαρά και δύναμη τις ζωές μας… Ενδιαφέρεσαι για όλους μας και είσαι πάντα υποστηρικτική. Είσαι το λουλούδι μου… Σ´ΑΓΑΠΑΩ», έγραψε η Νατάσα Θεοδωρίδου στην ανάρτησή της.

Τις ευχές τους για χρόνια πολλά έστειλαν και οι followers της τραγουδίστριας μέσα από τα μηνύματα που άφησαν στην ανάρτηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou)

Διαβάστε ακόμα:

 Λιζέτα Νικολάου: Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση πριν τον θάνατό της

 Νίκος Χατζηνικολάου: Γενέθλια για την 11χρονη κόρη του! Η οικογενειακή φωτογραφία

 Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται: «Πέρασα κατάθλιψη, σκεφτόμουν ότι τελείωσα, ότι δεν έχω αξία»

Keywords
Τυχαία Θέματα