Ναυάγιο στην Πύλο: Η συγκλονιστική στιγμή που συναντά τον αδερφό του, ενώ νόμιζε ότι είναι νεκρός

Το ναυάγιο στην Πύλο πριν από μερικά εικοσιτετράωρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και όχι μόνο, με την κυβέρνηση να κηρύττει τριήμερο Εθνικό Πένθος στη μνήμη των θυμάτων. Αδιευκρίνιστος παραμένει ακόμα ο αριθμός των ανθρώπων που βρισκόντουσαν πάνω στο πλοίο, με τους αγνοούμενους να είναι εκατοντάδες κι όλοι να ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Το πρωί της Παρασκευής 16 Ιουνίου, η εκπομπή «Mega Καλημέρα» παρουσίασε ένα συγκλονιστικό

βίντεο με δύο αδέρφια, που συναντιούνται ξανά μετά το ναυάγιο που έσπειρε τον θάνατο. Ο ένας αδερφός πίστευε ότι ο άλλος είναι νεκρός, αφού τον αναζητούσε και δεν τον έβρισε, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.

Τα δύο αδέρφια συναντήθηκαν ξανά και ξέσπασαν σε κλάματα, με τα δάκρυα, όμως, που έρεαν να είναι χαράς και ανακούφισης. Η αγωνία και το άγχος έλαβαν τέλος, αφού ο αδερφός του είναι ζωντανός και μπορεί και τον κρατάει στην αγκαλιά του.

«Είναι τα πρώτα δευτερόλεπτα, η πρώτη συνάντηση των δύο αδερφών. Ο ένας έχει φτάσει εκεί πιστεύοντας ότι ο αδερφός του είναι νεκρός, ωστόσο τον βλέπει να έρχεται… Τα πρώτα δευτερόλεπτα μιας λυτρωτικής συνάντησης», ήταν τα λόγια της Ελεονώρας Μελέτη.

Διαβάστε ακόμα:

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το τηλεφώνημα της Καγιά και η αποκάλυψη γιατί δεν πήγε στην εκπομπή της

 Al Pacino: Έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά στα 83 του

 Dat Lilly: «Η μαμά μου με εγκατέλειψε στα 7,5, μου στοίχισε πολύ»

Keywords
Τυχαία Θέματα