Σπύρος Φωκάς: Το μήνυμα συμπαράστασης στη Λιζέτα Νικολάου μέσα από το νοσοκομείο

Ο Σπύρος Φωκάς βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών, δίνοντας ακόμη μια μάχη για τη ζωή του. Ο νέος γογλγοθάς άρχισε για τον ηθοποιό από τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Λουτράκι, όταν αναγκάστηκε να μείνει για μέρες ολόκληρες με οξυγόνο καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί.

Κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν μια πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή, γεγονός που τον οδήγησε στο χειρουργείο προκειμένου να προλάβουν τα χειρότερα, καθώς υπήρχε πιθανότητα

να επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα.

Την ίδια ώρα, διασωληνωμένη στην εντατική βρίσκεται η Λιζέτα Νικολάου ύστερα από ατύχημα που είχε σε καφετέρια. Η γνωστή τραγουδίστρια γλίστρησε από τις σκάλες και χτύπησε σοβαρά το κεφάλι της την ώρα που επισκέφτηκε την τουαλέτα του καταστήματος.

Η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ κρίσιμη καθώς έχει μεγάλο αιμάτωμα στον εγκέφαλο, που προκλήθηκε από το χτύπημα κατά την πτώση της, στο οποίο δεν μπορεί να γίνει χειρουργική επέμβαση. Αυτό καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την εξέλιξη της πορείας της και δυσκολεύει το ιατρικό έργο. Οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα και όλοι προσδοκούν σε ένα θαύμα.

Με αφορμή την κατάσταση υγείας της Λιζέτας Νικολάου, ο Σπύρος Φωκάς θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στην τραγουδίστρια μέσα από το νοσοκομείο, την ώρα που κι εκείνος δίνει μάχη για να επιστρέψει πίσω στο σπίτι του.

«Λιζέτα κούκλα μου, κράτα γερά. Σπύρος», ήταν το μήνυμα του Σπύρου Φωκά, το οποίο δημοσιοποίησε στο Facebook η σύζυγός του, Λίλιαν.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Στάνκογλου για Κιτσοπούλου: «Δεν μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου πάνω από το έργο»

Στάθης Σταμουλακάτος: «28 χρόνια δούλευα ως κούριερ παράλληλα με το θέατρο»

Μαντώ Γαστεράτου: Η κόρη της έγινε ενός! Το πάρτι στη θάλασσα και οι ευχές

Keywords
Τυχαία Θέματα