Νεφέλη Ορφανού: «Δεν έχω σχέσεις με την Κατερίνα Γιουλάκη. Σταμάτησε να έχει τη ζήτηση που είχε»

Η Νεφέλη Ορφανού παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και τη Σοφία Ραφτοπούλου και μίλησε για την Κατερίνα Γιουλάκη, που συμπρωταγωνιστούσαν στο «Ρετιρέ» αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν έχει καμία σχέση με την Κατερίνα Γιουλάκη, αναφέρθηκε στη βοήθεια που της είχε προσφέρει ο Πέτρος Φιλιππίδης, όταν η ίδια ήταν σε αδιέξοδο, ενώ εξέφρασε την άποψή της για τις καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Για την Κατερίνα Γιουλάκη: «Με την Κατερίνα Γιουλάκη

δεν έχω σχέσεις δυστυχώς. Δεν κρατήθηκαν οι σχέσεις από αυτό το σίριαλ, δεν έχω καταλάβει γιατί. Όταν οι άνθρωποι βρίσκονται σε δύσκολη θέση, έχουν το δικαίωμα να πράξουν όπως θέλουν. Η Κατερίνα Γιουλάκη σταμάτησε να έχει τη ζήτηση που είχε έτσι; Κάποτε δέσποζε στην ελληνική τηλεόραση για πολλά χρόνια. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς μετά ότι σταματάς»

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη βοήθεια που της είχε προσφέρει: «Τι έχει συμβεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν ξέρω, δεν θέλω να το ψάξω κι ούτε που με ενδιαφέρει. Μία εποχή κάτι είχε συμβεί και είχα πολλά χρέη. Ο δικηγόρος μου μού είπε ότι αν δεν δώσω κάποια χρήματα θα μπω στη φυλακή. Κλείνομαι στο καμαρίνι και βάζω τα κλάματα. Τότε, μπαίνει μέσα ο Πέτρος Φιλιππίδης και με ρώτησε τι μου έκαναν και γιατί έκλαιγα. Μου έδωσε διπλό μισθό. Εγώ νόμιζα ότι μου τα δανείζει αλλά όταν πήγα να τα επιστρέψω μου τα έδωσε πίσω».

Για το #metoo και τις καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη: «Δεν θέλω να κατηγορήσω αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτή τη διαδικασία, όμως έχω δει και το εξής: “Πέτροοοο, τι κάνειιιιιις;”. Τι να κάνει και ο Πέτρος μετά από αυτό, λέω εγώ τώρα. Εγώ αυτά τα πράγματα είναι διαχωρισμένα. Στη μία πλευρά είναι το ψωμί στην άλλη το κρεβάτι. Όταν αυτά τα δύο πάνε στο ίδιο μέρος, τα πράγματα δεν θα πάνε καλά. Εγώ δεν υπέστη βιασμό, γιατί δεν έγινε σε εμένα; Μου είπαν να βγούμε για φαγητό, τους έλεγα ότι έχω σχέση και μου απαντούσαν φέρε και τη σχέση σου μαζί να τη γνωρίσουμε».

Διαβάστε ακόμα:

 Αναστασία Περράκη: Αποκαλύπτει αν έχει ψάξει το κινητό του συντρόφου της, Χρήστου Μπίρμπα

 Ελεονώρα Μελέτη: «Με ενημέρωσαν από το τηλέφωνο ότι το συμβόλαιο δεν θα τεθεί σε ισχύ, ήμουν έγκυος»

 Η Σοφία Χατζηπαντελή χώρισε από τον σύντροφό της – «Μου έτρωγε χρόνο»

Keywords
Τυχαία Θέματα