Νίκος Μπάρτζης: «Γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισα να επιστρέψω και να βγω νικητής»

Ο Νίκος Μπάρτζης κατάφερε να τερματίσει δεύτερος στο «Survivor All Star», αφού τον πολυπόθητο τίτλο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης.

Δυο μέρες μετά τον μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε στο Γαλάτσι, ο Νίκος Μπάρτζης έκανε την πρώτου του ανάρτηση στα social media.

Συγκλεκριμένα, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες του από το ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο

συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο αναφέρεται σε όλους όσους τον στήριξαν.

«Ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 2021 έκλεισε όμορφα. Ένα ταξίδι που δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε. Στην ζωή μου όμως, έχω μάθει να μην τα παρατάω ποτέ! Για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να επιστρέψω και να βγω Νικητής του “All Star”! Νικητής γιατί μέσα από όλα όσα πέρασα, μπορεί να μην κατέκτησα το έπαθλο στο τέλος, αλλά κέρδισα την αγάπη σας.

Μου δώσατε δύναμη και μου δείξατε ότι η αλήθεια και η ειλικρίνεια τελικά είναι αυτά που μετράνε στην ζωή! Η αγάπη του κόσμου είναι τελικά το μεγαλύτερο έπαθλο που μπορεί να κερδίσει κανείς σε αυτή την ζωή! Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ’ την καρδιά μου και να ξέρετε ότι το ταξίδι τώρα ξεκινάει», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Νίκος Μπάρτζης.

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Bartzis (@nikos_bartzis)

Διαβάστε ακόμα:

Σταυρούλα Χρυσαειδή για Βασάλο: «Πολύς ντόρος για το τίποτα»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η πρώτη κοινή φωτογραφία, με τον σύντροφό της μετά την επανασύνδεση

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η ανάρτηση λίγο πριν προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού»

Keywords
Τυχαία Θέματα