Νίκος Γκέλια: «Κήδεψα τον παιδικό φίλο μου και το βράδυ είχα γύρισμα για το Ναυάγιο»

Ο Νίκος Γκέλια βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης με αφορμή τον ρόλο του στο νέο σίριαλ του σταθμού «Ναυάγιο», που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Νίκος Γκέλια έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, λέγοντας πως κήδεψε τον παιδικό φίλο του και το βράδυ είχε γύρισμα για το «Ναυάγιο».

«Φτάσατε υποκριτικά σε σημείο ταύτισης με τον ήρωα;», ήταν η ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη,

με τον ηθοποιό να μπαίνει σε σκέψεις και να απαντάει: «Θα δούμε πολύ θάνατο γιατί μιλάμε για ναυάγιο. Όταν ο οποιοσδήποτε από εμάς έχει βιώσει μια απώλεια στη ζωή του, ε, ναι…».

Ο Νίκος Γκέλια προέβη σε μια συγκινητική εξομολόγηση: «Θα πω ένα πολύ χαρακτηριστικό γεγονός, το οποίο έγινε… Ο «Βασίλης», ο ρόλος που υποδύομαι, έρχεται αντιμέτωπος με έναν πολύ ισχυρό θάνατο μπροστά του στο ναυάγιο.

Την ίδια ακριβώς μέρα που είχα το γύρισμα -το βράδυ είχα το γύρισμα-, το πρωί κήδεψα τον παιδικό μου φίλο.

Έφυγε ξαφνικά από το πουθενά, έπαθε έμφραγμα στο σπίτι του την ώρα που άκουγε μουσική. 32 χρονών σαν εμένα. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Τα συναισθήματα μπερδεύονται. Δεν ξέρω αν στη συγκεκριμένη σκηνή ήμουν ο Νίκος ή Βασίλης».

Διαβάστε ακόμα:

 Συντετριμμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος: Συνόδευσε τη σορό της μητέρας του στην εκκλησία

 Άννα Βίσση: «Διερωτήθηκα πολλές φορές αν αξίζω τόση αγάπη»

 Εβελίνα Παπούλια: «Πέρασα σοβαρή κατάθλιψη, γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα»

Keywords
Τυχαία Θέματα