Νίκος Κοκλώνης στο J2US: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα είμαι παρουσιαστής»

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα, μετά την κυκλοφορία δημοσιεύματος που τον κατηγορεί για εμπλοκή σε υπόθεση με ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο γνωστός παρουσιαστής τοποθετήθηκε δημόσια επί του θέματος και ξεκαθάρισε τη θέση του, απαντώντας αναλυτικά σε όσα του προσάπτουν. «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», τόνισε, μεταξύ άλλων.

Πριν

από λίγη ώρα, το J2US επέστρεψε πίσω στους δέκτες μας, με το δεύτερο live του νέου κύκλου να αναμένεται να είναι πιο λαμπερό από ποτέ.

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε στην έναρξη του προγράμματος του Alpha να κάνει μια έμμεση -πρώτη- αναφορά στο θέμα που έχει απασχολήσει και αφορά το πρόσωπο του.

«Καλώς ήρθατε κυρίες και κύριοι στο μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης. J2US, τέτοιο πάρτι δεν θα ξαναβρείτε πουθενά και είμαστε καλώς ή κακώς η γιορτή του Σαββάτου και θα παραμείνουμε γιορτή.

Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μαζί σας το πιο ξέφρενο βράδυ της αποκριάς. Το Σαββατοκύριακο, βέβαια, του καρναβαλιού ξεκίνησε για εμάς νωρίτερα, εμείς όμως εδώ τις μάσκες τις φοράμε μόνο για τάκτ», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας. Τώρα έχουμε πάρτι, είμαι παρουσιαστής και έχουμε και 18 ζευγάρια μαζί με τον Τόνι Σφήνο και πολλά πολλά ακόμα».

Διαβάστε ακόμα:

Ναταλία Γερμανού: Συγκινημένη στον αέρα της εκπομπής της για την απώλεια του πατριού της -«Δεν ήμουν προετοιμασμένη…»

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η πρώτη αντίδραση μετά την απάντηση της Acun Medya για το εξώδικο που απέστειλε

Αγγελική Νικολούλη: Δέχτηκε απειλητικό μήνυμα στον αέρα του «Φως στο τούνελ» -«Δεν απαντώ, φιλάκια…»

Keywords
Τυχαία Θέματα