Νίκος Πολυδερόπουλος: «Πηγαίνω στο Άγιο Όρος, κάνω την αυτογνωσία μου εκεί»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία του με τον μονόλογο «Ανδρική Νοημοσύνη. Οξύμωρο;».

Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για την προσωπική ζωή του, αποφεύγοντας να μπει σε λεπτομέρειες, μας και έχει επιλέξει να μην εκθέτει αυτό το κομμάτι στη δημοσιότητα. Ο ίδιος εξομολογήθηκε, βέβαια, πως επιθυμεί να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

«Θέμα τύχης, συγκυρίας, μια φωτογραφία με ανθρώπους που αγαπώ στα γενέθλιά μου. Είμαι καλά. Τον γάμο τον σκέφτομαι, έχω μεγαλώσει

σε σπίτι που ήμασταν πολλά αδέρφια, μου αρέσει η οικογένεια και κάποια στιγμή εύχομαι να κάνω τη δική μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Νίκος Πολυδερόπουλος αναφέρθηκε στις επισκέψεις του στο Άγιο Όρος, ταξίδια που τον ηρεμούν και τον φέρνουν πιο κοντά στον Θεό κάθε φορά που επιλέγει να τα κάνει. Ειδικότερα, ο ηθοποιός είπε:

«Πηγαίνω στο Άγιο Όρος, όποτε κλέβω λίγο χρόνο από τη δουλειά. Κάνω την αυτογνωσία μου εκεί και νιώθω ότι βρίσκομαι πιο κοντά στον εσωτερικό εαυτό μου και στον Θεό».

Τέλος, ο Νίκος Πολυδερόπουλος αποκάλυψε ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του μετά το «Μαύρο Ρόδο», ενώ μίλησε και για την καλοκαιρινή περιοδεία του.

«Η χειμερινή παράσταση είναι ο “Μάρτυρας Κατηγορίας” ένα έργο της Αγκάθα Κρίστι και χαίρομαι που θα βρίσκομαι με το συγκεκριμένο καστ. Κάνω πρόβες και για τον μονόλογο που θα κάνω το καλοκαίρι. Θα χαρώ να δω τον κόσμο γιατί έχω ένα με δύο χρόνια να κάνω περιοδεία», είπε ο ηθοποιός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos polyderopoulos (@nikolaospolyderopoulos)

Διαβάστε ακόμα:

 Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκαλύπτει πιο πρόσωπο κρύβεται πίσω από το περιβόητο «Α»

 Βρισηίδα Ανδριώτου για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν μιλάμε για την κυρία αυτή»

 Γιώργος Ασημακόπουλος: Η ανάρτηση – καρφί μετά την αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου

Keywords
Τυχαία Θέματα