Νίκος Συρίγος: «Είμαι καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου»

Ο Νίκος Συρίγος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Ελένη» και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική ζωή του. Ο γνωστός δημοσιογράφος βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες σε σχέση με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια γι’ αυτό.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις του σε προσωπικό επίπεδο και είναι χαρούμενος για τη σχέση που έχει. Ο Νίκος Συρίγος απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες, θέτοντας έτσι ένα όριο. Παράλληλα, εξέφρασε τις σκέψεις του για την «εισβολή»

της δημοσιότητας στα προσωπικά του.

Ο Νίκος Συρίγος για την προσωπική ζωή του

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην τον ενοχλεί η εισβολή της δημοσιότητας στην προσωπική ζωή του. Προσπαθώ να το διαχειριστώ με σεβασμό προς τον εαυτό μου, στον άνθρωπο που είναι δίπλα μου, στα παιδιά μου.

Δεν είναι κάτι που μου κάνει τη ζωή δύσκολη, δεν έχω αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά μου. Βγαίνω όπως έβγαινα, πάω εκεί που θέλω να πάω, δεν έχω κρυφτεί ποτέ. Ούτε θα κρυφτώ αλλά δεν νιώθω υποχρεωμένος να μιλήσω για κάτι. Ούτε θα μιλούσα ποτέ. Δεν νιώθω τέτοια υποχρέωση», είπε αρχικά ο Νίκος Συρίγος.

Όσον αφορά στη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Είμαι καλύτερα από ποτέ γενικά στη ζωή μου. Νιώθω πάρα πολύ καλά, είμαι χαρούμενος και νιώθω ευλογία που περνάω αυτή την περίοδο στη ζωή μου. Δεν ερωτεύεσαι εύκολα. Γίνεσαι πιο αυστηρός, κλείνεσαι στον εαυτό σου αλλά όταν θα έρθει δεν μπορείς να του κλείσεις την πόρτα. Να είσαι σίγουρος για αυτό».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Αγγελόπουλος: Το τάμα στην Παναγία που είχε κάνει τρία χρόνια πριν για τη μητέρα του

 Απόστολος Ρουβάς: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά!

 Κασσελάκης για Μιχαηλίδου: «Εμφανίστηκε απρόσκλητη, να είναι πιο προσεχτική»

Keywords
Τυχαία Θέματα