Νίνο: Δημοσίευσε για πρώτη φορά βίντεο με τη Josephine

Ο Νίνο και η Josephine είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, όμως οι δυο τους έχουν αποφασίσει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και να κινούνται αθόρυβα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε το καλοκαίρι συνδυάζοντας διακοπές και δουλειά, αφού και οι δύο είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις που αποτέλεσαν τον λόγο που άργησαν να ξεκινήσουν τις διακοπές τους. Οι δυο τους έζησαν στιγμές ξεγνοιασιάς και επέστρεψαν ανανεωμένοι στη βάση του

και έτοιμοι για δουλειά.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Josephine είχε μια προγραμματισμένη συναυλία στην Καρδίτσα και από το πλευρό της δεν γινόταν να απουσιάζει ο Νίνο. Ο τραγουδιστής βρίσκεται πάντα διακριτικά πλάι της και τη στηρίζει, όπως άλλωστε κάνει και η ίδια.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, η Josephine είπε ένα τραγούδι του συντρόφου της, το «Παράνοια», γεγονός που αποκάλυψε μέσα από τα social media. Ο Νίνο, λοιπόν, έκανε αναδημοσίευση το συγκεκριμένο βίντεο, δείχνοντας έτσι την αγάπη του στην τραγουδίστρια.

Οι γνωστοί καλλιτέχνες έχουν δημιουργήσει μια όμορφη σχέση και είναι full in love!

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/08/230831122849_Snapinsta.app_video_6842313D5F9676A44F0980160AD79A8A_video_dashinit.mp4

Διαβάστε ακόμα:

Νατάσσα Μποφίλιου: Διακοπές στη Φολέγανδρο με τον σύζυγό της, Χρήστο Κορτσέλη -Φωτογραφίες

Νίνο – Νικηφόρος: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα τους! Τι συμβαίνει;

Δημήτρης Κουτσούμπας: Εκτάκτως στο νοσοκομείο -Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Keywords
Τυχαία Θέματα