Νότης Μαυρουδής: Πότε και που θα γίνει η πολιτική κηδεία -Η δημόσια έκκληση του γιου του

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει από χθες η είδηση πως ο Νότης Μαυρουδής βρήκε ξαφνικό θάνατο στην αυλή του σπιτιού του στα 77 του χρόνια. Ο γνωστός συνθέτης έβαλε ένα ξύλο στα κάγκελα της αυλής του σπιτιού του και πάτησε πάνω, αλλά πιθανόν έχασε την ισορροπία του ή ζαλίστηκε και έπεσε στο κενό. Ο ίδιος έπεσε από ύψος τριών μέτρων με το κεφάλι πάνω σε πέτρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Πότε και που θα γίνει η πολιτική του κηδεία;

Σήμερα το μεσημέρι (4/1), ο γιος του Νότη Μαυρουδή,

Χάρης, ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι η πολιτική του κηδεία του πατέρα του θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 7/1 στο κοιμητήριο Χαλανδρίου και στη συνέχεια, η σορός του θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα.

«Η πολιτική κηδεία του πατέρα μας Νότη Μαυρουδή, θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου το Σάββατο 7/01 στις 10:30 το πρωί και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 13:00.

Επιθυμία της οικογένειάς μας, αντί στεφάνων, να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν μουσικά όργανα για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Η οικογένειά του», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Μαυρουδής.

Λίγη ώρα αργότερα, μέσα από άλλη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γιος του συνθέτη έκανε δημόσια έκκληση να απομακρυνθούν οι δημοσιογράφοι από το εξοχικό τους στο Πήλιο.

Διαβάστε ακόμα:

Φωτεινή Δάρρα: Η αιχμηρή απάντηση στα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου και το «καρφί» του παρουσιαστή

Ο πατέρας της Καρολάιν αποκαλύπτει: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την σκότωσε γιατί θα την σκότωνε η συμμορία ναρκωτικών»

Κατερίνα Καινούργιου: Οι on air ευχές σε Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλο για τη γέννηση του γιου τους

Keywords
Τυχαία Θέματα