Νότης Σφακιανάκης: «Δεν έχει κανείς επαφή μαζί του, δεν απαντάει στα τηλέφωνα», λέει ο Αντύπας

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, βάζοντας και σε μια παύση την καριέρα του. Η στάση ζωής που έχει επιλέξει να κρατήσει έχει ανησυχήσει πολλούς ανθρώπους που τον αγαπούσαν, μιας και δεν έχουν νέα του. Ο Νότης Σφακιανάκης έχει αποφασίσει να κλείσει κάθε δίαυλο επικοινωνίας με τον έξω κόσμο και να περιοριστεί σε αυτή με την οικογένειά του.

Ο Αντύπας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «On

time» και με αφορμή την αναφορά του στον Νότη Σφακιανάκη, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο, αν έχει έρθει σε επαφή μαζί του κι αν γνωρίζει που είναι και τι κάνει σήμερα.

«Κάθε ηλικία μεγαλώνει με τους δικούς της τραγουδιστές. Εμένα ο γιος μου μεγάλωσε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τώρα όμως δεν τον ακούει. Τώρα μεγαλώνουν με τον Αργυρό, τον Οικονομόπουλο, αυτούς έχουν πρότυπα.

Η εποχή δεν έχει μοντέρνους, δεν έχει καινούριους τραγουδιστές. Κάθε δεκαετία έχει τους δικούς της. Αν γυρίσω πίσω, θα δω ποιοι καλλιτέχνες υπάρχουν και ζουν… όπως ο Νότης Σφακιανάκης, που χτίστηκε με ζεϊμπέκικο», ήταν τα πρώτα λόγια του Αντύπα.

Σχετικά με τον Νότη Σφακιανακη και το που βρίσκεται, ο γνωστός τραγουδιστής υποστήριξε πως δεν έχει νέα του, καθώς δεν απαντάει σε τηλεφωνήματα:

«Ο Σφακιανάκης… δεν ξέρω τι έχει πάθει αυτός, δεν ξέρω… δεν έχω μιλήσει με τον Νότη, δεν έχει κανένας καμία επαφή μαζί του. Έκανα προσπάθεια, γιατί τον ήθελα, τον συμπαθώ πολύ αλλά δεν απαντάει σε τηλεφωνήματα, δεν μπορεί να τον βρει κανένας.

Βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του… δεν ξέρω… πέρασε περιπέτεια με την οικογένειά του ο άνθρωπος. Ο καθένας έχει το μικρό και το μεγάλο πρόβλημά του», δήλωσε ο Αντύπας.

Διαβάστε ακόμα:

 Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Mente Fuerte: «Είναι άσχημο να λέγονται αυτά και για τη Μαρία και για τον Στάθη»

 Νίκος Χατζηνικολάου: Βαρύ πένθος για τον παρουσιαστή – Πέθανε ο πατέρας του

 Τζώρτζια Γεωργίου για ψυχοσωματικά: «Δεν μπορούσα να ισιώσω από τον πόνο»

Keywords
Τυχαία Θέματα