Νότης Σφακιανάκης: Η πρώτη εμφάνιση στην κάμερα μετά από τρία χρόνια

Ο Νότης Σφακιανάκης τα τελευταία τρία χρόνια έχει επιλέξει να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας ένα μεγάλο διάλειμμα από την καριέρα του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ακούστηκαν διάφορες πληροφορίες για τη ζωή του τραγουδιστή μετά την απομάκρυνσή του, ωστόσο ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος ξεκαθάρισε  μέσα από το «Πρωινό» ποια είναι η αλήθεια για τον Νότη Σφακιανάκη.

Ο τραγουδιστής ζει στο σπίτι του στην περιοχή της Βάρκιζας κι όχι στην Κω, όπως είχε ακουστεί. Κόντρα στις φήμες που τον ήθελαν να έχει χωρίσει από τη σύζυγό του, ο Νότης Σφακιανάκης

παραμένει παντρεμένος και ζει στο σπίτι του μαζί με εκείνη και το παιδί τους.

Η κάμερα της πρωινής εκπομπής του ANT1 εντόπισε τον τραγουδιστή κατά την άφιξή του στο σπίτι του, όμως εκείνος αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση και αρκέστηκε να πει «γεια σας». Ο Νότης Σφακιανάκης έκανε την τελευταία εμφάνισή του στα τέλη του 2020 και εκ τότε κινείται αθόρυβα και μακριά από τη δημοσιότητα.

Αναμφισβήτητα, ο ίδιος αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες και έτσι οι προτάσεις για να επιστρέψει στα νυχτερινά μαγαζιά είναι αρκετές, ωστόσο προς το παρόν έχει επιλέξει να απέχει.

Διαβάστε ακόμα:

Δέσποινα Βανδή: Η αντίδραση στις φήμες γάμου με τον Βασίλη Μπισμπίκη

 Αλέξης Γεωργούλης: «Λύνει» τη σιωπή του μετά τις πλημμύρες στον θεσσαλικό κάμπο

 Πρω1νό: Πρεμιέρα για τον Γιώργο Λιάγκα -«Αυτή είναι η πιο άχαρη στιγμή της τηλεοπτικής σεζόν»

Keywords
Τυχαία Θέματα