Ντόρα Μπακογιάννη: Ξέσπασε για την επίθεση Τζήμερου σε Ζαχαράκη -«Δεν έχω διαβάσει πιο βλακώδη δήλωση»

Πριν από δύο 24ωρα η Σοφία Ζαχαράκη ορκίστηκε ως πρώτη υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στη νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ωστόσο, η επιλογή αυτή του Πρωθυπουργού της χώρας μας φαίνεται πως δεν άρεσε στον Θάνο Τζήμερο, καθώς -όπως ο ίδιος είπε μέσω ανάρτησης στα social media- είναι «άγαμη» και «άτεκνη».

«Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής μια άγαμη άτεκνη, για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα»,

έγραψε αρχικά ο Θάνος Τζήμερος στα social media.

Στη συνέχεια, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στο διαδίκτυο, ο ίδιος τροποποίησε τα λεγόμενά του. «Το να είναι μία γυναίκα άγαμη και άτεκνη δεν είναι μεμπτό. Είναι όμως μειονέκτημα όταν χειρίζεται θέματα οικογένειας. Δεν έκανα το ίδιο σχόλιο όταν ήταν στα υπουργεία Τουρισμού και Παιδείας. Και είναι γκάφα του ΚΜ σε σημειολογικό επίπεδο. Είναι σαν να τοποθετείς Υπουργό Άμυνας κάποιον που δεν έχει υπηρετήσει στον Στρατό», ήταν η νέα του ανάρτηση για τη Σοφία Ζαχαράκη.

Μετά την τεράστια έκταση που πήρε το θέμα, η Ντόρα Μπακογιάνη ξέσπασε κατά του Θάνου Τζήμερου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter το βράδυ της Τετάρτης 28/6.

Το tweet που έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη

«Ντροπή σας κ. Τζήμερε! Δεν έχω διαβάσει πιο βλακώδη δήλωση! Η οικογένεια δεν εξαρτάται από το πόσα παιδιά έχεις. Είναι αγάπη, προφανώς άγνωστη έννοια για σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Η Θοδώρα μαθαίνει το ωραιότερο νέο της ζωής της -Η σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο

Madonna: Μπήκε στην εντατική με σοβαρή λοίμωξη -Αναβάλλει την περιοδεία της

Good Job Nicky για τις κρίσεις πανικού: «Έχει φύγει πια το συννεφάκι από πάνω μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα