Ντόρα Κουτροκόη: Ανακοίνωσε την επιστροφή της στην πρωινή ζώνη

Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώθηκε να ήταν περιπετειώδης για τη Ντόρα Κουτροκόη, αφού ξεκίνησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ και τελικά βρέθηκε στην απογευματινή ζώνη του Action 24, ωστόσο φέτος όλα είναι καλύτερα.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επιστρέφει ξανά στην πρωινή ζώνη και έτσι από τέλη Αυγούστου θα τη δούμε να παρουσιάζει τη δική της καθημερινή εκπομπή μαζί με τον Νίκο Υποφάντη. Οι δυο τους απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους, μιας και από τις 28 Αυγούστου θα επιστρέψουν στα τηλεοπτικά πλατό.

Το πρωί της

Τετάρτης, η Ντόρα Κουτροκόη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram το trailer του καινούργιου ενημερωτικού μαγκαζίνο, ο τίτλος του οποίου θα είναι «Action Τώρα». Από τη νέα σεζόν, λοιπόν, το ξυπνητήρι θα χτυπάει πολύ νωρίς για τη δημοσιογράφο, μιας και η εκπομπή θα βρίσκεται στον αέρα 10:00 – 13:00.

Η ίδια απέφυγε να σχολιάσει κάτι στη λεζάντα της ανάρτησής της, ωστόσο οι followers της έσπευσαν να της ευχηθούν καλή αρχή και καλή επιτυχία στο νέο επαγγελματικό βήμα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dora Koutrokoi (@dorakoi)

Διαβάστε ακόμα:

 Εκτός «Καλοκαίρι yes» ο Τριαντάφυλλος – Τι συνέβη;

 Κωνσταντίνου και Ελένης: Ηθοποιός της σειράς έγινε drag queen και είναι viral στο Tik Tok

 Μαρία Ηλιάκη: Συγκινήθηκε από το ξεχωριστό δώρο της κόρης της

Keywords
Τυχαία Θέματα