Ο Άνθιμος Ανανιάδης μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό του από τη Μαρία Νεφέλη Γαζή!

Η σχέση του Άνθιμου Ανανιάδη και της Μαρίας Νεφέλη Γαζή, απασχόλησε ιδιαίτερα τα Μέσα, λόγω των εξελίξεων που είχε. Το ζευγάρι την περασμένη άνοιξη, υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι. Ωστόσο, έναν μήνα μετά ξεκίνησα να κυκλοφορούν τα πρώτα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να βιώνουν κρίση στη σχέση τους.

Τα σενάρια επιβεβαιώθηκαν, καθώς οι δύο τους αποφάσισαν να μην μένουν στο ίδιο σπίτι, ενώ λίγο αργότερα μετά από έναν καβγά που είχαν, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα. Τόσο ο ηθοποιός, όσο και η χορεύτρια, επέλεξαν να μην μιλήσουν δημόσια για τα όσα περνούσαν, ωστόσο, τόνιζαν πως

προτεραιότητα τους είναι ο μπέμπης τους.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης βρέθηκε ως καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής “Μετά τα μεσάνυχτα” με την Ελεονώρα Μελέτη και για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του από τη Μαρία Νεφέλη Γαζή. Αποκάλυψε πως η σχέση τους δεν ήταν απόλυτα σοβαρή και πως η εγκυμοσύνη της χορεύτριας δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά θέλημα Θεού.

“Είναι διαδεδομένο ότι δεν είμαστε μαζί πια. Δεν είχαμε ποτέ την απόλυτη σοβαρή σχέση, να είμαι ειλικρινής, ότι θα κάνουμε την οικογένεια… Δεν είχαμε αυτή τη δυνατότητα, λόγω οποιονδήποτε άλλων ανθρώπων και οικογενειών και πράγματα που συνέβησαν γύρω μας. Είμαστε και οι δύο αγαπημένοι, είμαστε κοντά στο παιδί σε ότι χρειαστεί. Αυτό το οποίο υποστηρίζω και υποστήριζα στη σχέση αυτή ήταν το να μην γίνει καμία έκτρωση…

Δεν μπορώ να κατακρίνω κανέναν και ειδικά έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει χαρίσει την απόλυτη ευλογία σε εμάς. Και αυτός είναι ένας άνθρωπος που πηγάζει από μας. Την εγκυμοσύνη δεν την είχαμε προγραμματίσει, ήταν κάτι τελείως τυχαίο. Σε μία οικογένεια υπάρχουν ανακατατάξεις όταν πάει να γίνει οικογένεια και μπαίνουν άνθρωποι…”, εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τα όσα αποκάλυψε ο Άνθιμος Ανανιάδης :

Διαβάστε ακόμη:

Συγκλονίζει ο πυροσβέστης που έχασε τη γυναίκα και το παιδί του στο Μάτι: “Μου άφησε ένα γράμμα…”

Keywords
Τυχαία Θέματα