Ο Φοίβος Παπαδάκης τρόλαρε τον πατέρα του, Γιώργο – «Του έδωσα ένα λεμόνι γιατί το debate ήταν σούπα»

Ο Φοίβος Παπαδάκης συνόδευσε τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη στο debate των πολιτικών αρχηγών που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 10/5 στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Η κάμερα της εκπομπής της «Super Κατερίνα» ήταν παρούσα, με τον δημοσιογράφο του OPEN να παραχωρεί δηλώσεις.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι έκαναν πρόβες τις ερωτήσεις που έθεσε ο Γιώργος Παπαδάκης στους εκπροσώπους των κομμάτων και παραδέχτηκε πως είχε άγχος παρά τη μεγάλη εμπειρία του. Ακόμα, ο Φοίβος Παπαδάκης αποκάλυψε γιατί έδωσε

στον πατέρα του ένα λεμόνι.

«Είχε λίγο άγχος και δεν το περίμενα γιατί έχει πολλά χρόνια εμπειρίας. Είναι το πρώτο του debate. Κάναμε πρόβα τις ερωτήσεις στο αυτοκίνητο την ώρα που ερχόμασταν. Νομίζω του έδωσα πιο ενδιαφέρουσες απαντήσεις από αυτές των πολιτικών.

Εγώ του έδωσε ένα λεμόνι γιατί του είπα ότι η σούπα – το debate – για να νοστιμίσει θέλει το λεμονάκι της. Δεν ήταν όσο ξύλινο περίμενα, βγήκαν κάποιες ειδησούλες σε πολιτικό πλαίσιο.

Αποφασίσαμε μαζί να έρθω μαζί του διότι μου έχει εμπιστοσύνη ως δημοσιογράφος και είναι τιμή μου και είναι μια εμπειρία που θέλω να ζήσω», είπε χαρακτηριστικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης σε δηλώσεις που έκανε στο «Πρωινό» εξομολογήθηκε πως μετάνιωσε που πήγε στο debate και δεν θα ξαναπήγαινε, καθώς οι κανόνες ήταν πολύ αυστηροί και οι δημοσιογράφοι δεν είχαν το περιθώριο να κάνουν τη δουλειά τους, όπως τη γνωρίζουν και θέλουν να την κάνουν.

Διαβάστε ακόμα:

 Δικηγόρος Σίσσυς Χρηστίδου: «Από τον Ιανουάριο ο Μαραντίνης δεν καταβάλλει ολόκληρη τη διατροφή»

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Στο σχολείο του γιου μου δε με ξέρει κανείς»

 Ορέστης Τζιόβας: «Έχω πετάξει αβγά σε φωτορεπόρτερ και δεν το μετανιώνω»

Keywords
Τυχαία Θέματα