«Ο Νίκος Μουτσινάς είχε έναν οξύ πόνο στο στομάχι, είχε διπλωθεί στα δύο»

Ο Νίκος Μουτσινάς ανησύχησε ιδιαίτερα τους τηλεθεατές του «Καλό Μεσημεράκι» την Τετάρτη 3/5, καθώς τους ανακοίνωσε ότι έχει έναν πολύ έντονο πόνο στο στομάχι και δεν μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται στον αέρα. Ο παρουσιαστής διέκοψε την εκπομπή περίπου μία ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη.

«Θα σας αποχαιρετήσουμε αυτή τη στιγμή και ζητώ συγγνώμη. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ο πόνος είναι αδιανόητος στο στομάχι μου, δεν μπορώ. Να είναι καλά η ροή, δεν έχω ροή μάλλον. Θα παίξει κάτι ωραίο, υπάρχει μεγάλη βιβλιοθήκη», ήταν τα λόγια του Νίκου Μουτσινά.

Το πρωί της Πέμπτης

4/5, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε μέσα από το «Happy Day» ποια είναι σήμερα η κατάσταση της υγείας του Νίκου Μουτσινά. Η δημοσιογράφος μετέφερε πως ο παρουσιαστής πήρε αγωγή και είναι καλύτερα, συνεπώς θα βγει κανονικά στην εκπομπή.

«Είχε έναν οξύ πόνο στο στομάχι, που δεν του επέτρεπε να συνεχίσει. Είχε διπλωθεί στα δύο, μην τον βλέπετε εδώ όρθιο. Ήταν πάρα πολύ έντονος ο πόνος. Επικοινώνησα με το περιβάλλον του Νίκου έμαθα πως είναι ήδη καλύτερα. Ο γιατρός του έδωσε φαρμακευτική αγωγή. Θα βγει κανονικά σήμερα στην εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η Τίνα Μεσσαροπούλου επισήμανε πως τόσο σήμερα όσο και αύριο το «Καλό Μεσημεράκι» θα έχει μικρότερη διάρκεια λόγω της πολιτικής επικαιρότητας.

Διαβάστε ακόμα:

Όλγα Πηλιάκη: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor

 Σασμός: Ο χειρότερος φόβος του Μαθιού βγαίνει αληθινός

 Victor Vernicos: Τραγούδησε στο θρυλικό club των Beatles στο Λίβερπουλ

Keywords
Τυχαία Θέματα