Οδυσσέας Σταμούλης: Βγήκε το αποτέλεσμα της νεκροψίας του 11χρονου γιου του

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του περνάει ο Οδυσσέας Σταμούλης, αφού ήρθε αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη και τη χειρότερη απώλεια, του χαμού του γιου του. Ο 11χρονος Χρήστος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών διακοπών του στην Ικαρία, όταν μπλέχτηκε σε σκοινί σημαδούρας και πνίγηκε.

Η θλιβερή είδηση έχει σοκάρει τους πάντες τα τελευταία εικοσιτετράωρα και έχει βυθίσει

την Ελλάδα στο πένθος. Όσοι γνώριζαν τον ηθοποιό, ήξεραν και για τη μεγάλη αδυναμία που έχει στον γιο του. Οι δυο τους περνούσαν πολύ χρόνο μαζί, με τον Οδυσσέα Σταμούλη να τον παίρνει μαζί του ακόμα και στις πρόβες.

Οδυσσέας Σταμούλης: Τι έδειξε η νεκροψία του 11χρονου γιου του

Το τραγικό γεγονός έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Αυγούστου και χθες η σορός του 11χρονου μεταφέρθηκε στη Σάμο προκειμένου να γίνει νεκροψία. Η διαδικασία έλαβε τέλος πριν από λίγη ώρα και σύμφωνα με την ΕΡΤ έδεξε ότι ο θάνατος του Χρήστου οφείλεται σε «καθαρό πνιγμό».

Γονείς, συγγενείς, φίλοι είναι απαρηγόρητοι μετά τον θάνατο του 11χρονου. Όπως ανακοίνωσε η οικογένεια, η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Αυγούστου στο νεκροταφείο της Καλλιθέας. Εκεί, όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του μικρού Χρήστου θα τον αποχαιρετήσουν και θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία κατοικία του.

Διαβάστε ακόμα:

 Breakfast@star: Στον αέρα το trailer Χατζίδου – Παύλου! Η νέα προσθήκη στην ομάδα τους

 Γιάννης Πλούταρχος: Η μητέρα του χορεύει τραγούδι του Γιώργου Κακοσαίου και γίνεται viral!

 Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι σέλφι με τον μπαμπά της και η μεγάλη ομοιότητά τους

Keywords
Τυχαία Θέματα