Οικιακή οικονομία: Ο σωστός τρόπος να αποθηκεύεις τα τρόφιμα για να μειώσεις τη σπατάλη

Κάθε φορά που πετάς τρόφιμα, λαχανικά ή προϊόντα που έχουν λήξει πως νιώθεις; Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων των Ηνωμένων Εθνών, εάν τα απόβλητα τροφίμων ήταν μια χώρα, θα ήταν η τρίτη υψηλότερη σε εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

Επιπλέον, εκτιμάται ότι το 30% των τροφίμων που παράγουμε, περίπου 1,8 δισεκατομμύρια τόνοι, σπαταλάται ετησίως. Για να βάλουμε ένα νούμερο σε αυτό, θα λέγαμε ότι είναι κάπου στα 1,7 τρισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο ή περίπου 3.200$ ανά νοικοκυριό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο thenotebook.gr

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε πρεμιέρα με το «Shopping Star»

Συγκινεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ορφανός νιώθεις όταν χάσεις τη μητέρα σου, εγώ σε 9 μήνες τους έχασα και τους δύο»

Ελεονώρα Μελέτη: Η κρυοσυντήρηση ωαρίων, οι αφιλτράριστες φωτογραφίες και ο Θοδωρής Μαροσούλης

Keywords
Τυχαία Θέματα