Όλγα Κιουρτσάκη: Μπήκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της -Το βίντεο με το μωρό που κλωτσάει

H Όλγα Κιουρτσάκη σε πολύ λίγο καιρό θα φέρει στη ζωή το πρώτο της μωρράκι, καρπό του έρωτά της με τον Φώτη Λούση. Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου μπήκε στον ένατο μήνα της ευγκυμοσύνης της και περιμένει κοριτσάκι!

Η Όλγα Κιουρτσάκη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

ένα βίντεο όπου μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα αλλά και το μωρό που κλωτσάει.

«Έχουμε καιρό να τα πούμε φιλαράκια μου, εύχομαι να είστε όλοι καλά, να περνάτε όσο πιο όμορφα μπορείτε, να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι! Είμαστε στην τελική ευθεία σε μπορώ να φανταστώ πως πέρασαν 9 μήνες σχεδόν και σε λίγο θα κρατάω αυτό το “θαυματάκι” στην αγκαλιά μου! Σας αγαπώ πολύ να μου προσέχετε», έγραψε χαρακτηριστικά η Όλγα Κιουρτσάκη στην ανάρτησή της.

View this post on Instagram

A post shared by Olga Kiourtsaki Olga_dk (@olga.d.k_)

«Είχα ταλαιπωρηθεί αρκετά μέχρι να τα καταφέρω. Είμαι 36 χρόνων και μέσα στα 15 χρόνια που είμαι με τον σύζυγό μου δεν μπορούσα στην αρχή να μείνω έγκυος, ενώ αντιμετώπισα και μια αποβολή», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της η Όλγα Κιουρτσάκη, η οποία είχε αποκαλύψει πως η κόρη της θα πάρει το όνομα Μικαέλα Αγγελική.

Διαβάστε ακόμα:

Σόφη Ζαννίνου: «Δεν έχω κανένα νέο από τον Γιώργο Μαρίνο»

Ελένη Χατζίδου: «Έχουμε και την διαφορά ηλικίας με τον Ετεοκλή που έχουμε επικοινωνήσει, δεν είναι κάτι κρυφό»

Ορέστης Τζιόβας: «Δεν υπάρχει στη ζωή μου κάποιος άνθρωπος που θα με κάνει να πω ότι θέλω να δημιουργήσω οικογένεια»

Keywords
Τυχαία Θέματα