Όλγα Κιουρτσάκη: Η νέα ανάρτηση για τη νεογέννητη κόρη της -«Είμαι μια μαμά εξαντλημένη, ανήσυχη, συγκλονισμένη»

Την 1η του Αυγούστου η Όλγα Κιουρτσάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι, καρπό του έρωτά της με τον Φώτη Λιόση. Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι που της έκλεψε την καρδιά από την πρώτη στιγμή που την κράτησε στην αγκαλιά της.

«Νιώθω ότι ολοκληρώθηκα σαν γυναίκα, σαν άνθρωπος. Αυτό νομίζω είναι το συναίσθημα που βγαίνει σε μια μητέρα με το πιάνει το παιδάκι της αγκαλιά», είχε εξομολογηθεί η Όλγα Κιουρτσάκη στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο.

Από την ημέρα που η Όλγα Κιουρτσάκη

έγινε μανούλα δεν είναι πλέον τόσο ενεργή στα social media, αφού -όπως είναι λογικό- προσπαθεί να βρει τα πατήματά της στη νέα της καθημερινότητα.

Ωστόσο, πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία της κόρης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα με αφορμή την είσοδο του Φθινοπώρου. Στο μήνυμά της, μάλιστα, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον νέο της ρόλο, αυτόν της μητέρας.

Η ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη και το μήνυμά της

«Σας ευχόμαστε καλό μήνα με την νεραϊδούλα μου μαζί!!!

Ποτέ δεν θα είμαι η τέλεια μαμά.

Είμαι μια μαμά που απογοητεύεται όταν θα έπρεπε να είμαι πιο υπομονετική. Είμαι μαμά που κάνει λάθη και μετά τα ξανακάνει.
Είμαι μια μαμά που ακούω όταν θα έπρεπε να μιλήσω, να μιλήσω ενώ έπρεπε να έχω ακούσει και να έχω κάνει μια ήδη κακή κατάσταση χειρότερη.

Είμαι μια μαμά που είμαι εξαντλημένη, ανήσυχη και συγκλονισμένη περισσότερες φορές από όσες μπορώ να μετρήσω. Είμαι μια μαμά που δεν έχει όλες τις απαντήσεις.

Είμαι μια ατελής μαμά που πάντα θα πηγαίνω στο κρεβάτι προσευχόμενη να έκανα το σωστό για το παιδί μου. Είμαι μια ατελής μαμά που αγαπάω το παιδί μου με όλη μου την καρδιά. Είμαι μια ατελής μαμά γεμάτη ελαττώματα, αλλά πάντα θα συνεχίζω να προσπαθώ.

Ποτέ δεν θα είμαι η τέλεια μαμά γιατί δεν υπάρχουν τέλειες μαμάδες και η μητρότητα δεν έρχεται με οδηγίες χρήσης κάθε μέρα μαθαίνεις καινούργια πράγματα και για σένα και για το παιδί σου.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα νιώσεις τύψεις και ενοχές σκέψου ότι για στα μάτια του παιδιού σου είσαι τέλεια και μοναδική μαμά κι ας μην τα κανείς πάντα όλα σωστά», έγραψε χαρακτηριστικά η Όλγα Κιουρτσάκη.

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευσή της: 

View this post on Instagram

A post shared by Olga Kiourtsaki Olga_dk (@olga.d.k_)

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η φωτογραφία με τη σύντροφό του και η ευχή για τη γιορτή της

Εβελίνα Παπούλια: Ποζάρει με την Αφροδίτη Λιάντου και της εύχεται για τη γιορτή της

Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμα λίγο πριν την πρεμιέρα του «Mega Καλημέρα» -«Θεωρώ λίγο σικέ όλη αυτή τη παρασκηνιακή πολυλογία που…»

Keywords
Τυχαία Θέματα