Το Πρω1νό -Γιώργος Λιάγκας: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα

Ο Γιώργος Λιάγκας σύστησε πριν από μερικές ημέρες μέσα από ένα βίντεο στα social media την νέα ανανεωμένη ομάδα της πρωινής εκπομπής του στον ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 11 Σεπτεμβρίου στο πλευρό του παρουσιαστή θα βρίσκονται τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Τάσος Τεργιάκης, η Φωτεινή Πετρογιάννη, η Άρια Καλύβα, τους οποίους

είδαμε και στον περσινό κύκλο, ενώ φέτος θα υπάρξει και η προσθήκη της Ελένης Βουλγαράκη.

Πριν από μερικές ώρες, το κανάλι του Αμαρουσίου εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1.

Όσα αναφέρει αναλυτικό το Δελτίο Τύπου για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1

Καθημερινά στις 09:50 στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας θα αναδεικνύει θέματα της επικαιρότητας. Παράλληλα, οι συζητήσεις- συνεντεύξεις του με τους ξεχωριστούς καλεσμένους θα κάνουν αίσθηση, για άλλη μια σεζόν.

Φέτος, στο «κυνήγι» της είδησης, εκτός από τη δοκιμασμένη παρέα του Τάσου Τεργιάκη, της Φωτεινής Πετρογιάννη και της Άριας Καλύβα, οι οποίοι πάντα έχουν στη φαρέτρα τους αποκλειστικά ρεπορτάζ, προστίθενται νέοι συνεργάτες που θα κάνουν την ομάδα του «Πρωινού» ακόμα πιο δυνατή.

Ο Βαγγέλης Περρής επιστρέφει στην παρέα του «Πρωινού» και με το καυστικό ύφος που τον χαρακτηρίζει, θα φέρει ανατροπές. Η Ναταλία Ανδρικοπούλου θα έχει όλο το καυτό τηλεοπτικό ρεπορτάζ, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η Ελένη Βουλγαράκη θα αναδείξει όλα τα lifestyle θέματα και όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η κουζίνα του «Πρωινού» θα γεμίσει νέες γεύσεις και αρώματα από τις μαγειρικές ικανότητες του καταξιωμένου σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου, ο οποίος θα φέρει φρέσκιες ιδέες, αλλά και κλασικές συνταγές που θα ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο κάθε τηλεθεατή.

Η Λίτσα Πατέρα, η σταθερή αξία του «Πρωινού», θα… μεσουρανήσει για άλλη μια χρονιά στο κομμάτι της αστρολογίας. Οι προβλέψεις της για κάθε ζώδιο, η επιρροή των πλανητών και οι γνώσεις της για ό,τι άλλο το σύμπαν μάς επιφυλάσσει, θα είναι ο καθημερινός οδηγός μας.

Από τις 11 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας και η ανανεωμένη ομάδα του «Πρωινού» έρχονται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 09:50.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η φωτογραφία με τη σύντροφό του και η ευχή για τη γιορτή της

Εβελίνα Παπούλια: Ποζάρει με την Αφροδίτη Λιάντου και της εύχεται για τη γιορτή της

Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμα λίγο πριν την πρεμιέρα του «Mega Καλημέρα» -«Θεωρώ λίγο σικέ όλη αυτή τη παρασκηνιακή πολυλογία που…»

Keywords
Τυχαία Θέματα