Μαρία Μπέη – Δημήτρης Μπέλλος: Η επική απάντησή τους όταν ρωτήθηκαν αν θα παντρευτούν

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κατά την παραμονή τους στο «MasterChef» το 2020. Μπορεί τότε να μην κατάφερε να κερδίσει κανένας από τους δύο το πολυπόθητο έπαθλο, όμως αναμφισβήτητα κατάφεραν να κερδίσουν την καρδιά ο ένας του άλλου. Τρία χρόνια μετά, η Μαρία Μπέη μπήκε ξανά στο παιχνίδι και αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια, βάζοντας στην τσέπη της 50.000 ευρώ.

Το ερωτευμένο ζευγάρι εμφανίστηκε σήμερα μέσω live σύνδεσης στο «Καλοκαίρι Yes» και μίλησε -μεταξύ άλλων- και για τη σχέση του. Μάλιστα, η Μαρία Μπέη

και ο Δημήτρης Μπέλλος ρωτήθηκαν αν σκοπεύουν να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, με την αντίδρασή τους να είναι επική.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη live σύνδεσή τους η Μαριάντα Πιερίδη ρώτησε τη Μαρία Μπέη: «Θα παντρευτείτε αγάπη μου;», με την νικήτρια του ριάλιτι μαγειρικής του Star να απαντά: «Αυτή την ερώτηση να την κάνετε στον Δημήτρη, εμένα στο χωριό μου καμία γυναίκα δεν έχει κάνει πρόταση γάμου».

Τότε τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Μπέλλος: «Πολύ ωραίος ο καιρός σήμερα. Είμαστε σε ένα πανέμορφο μέρος στα Κουφονήσια… Εσείς τι κάνετε;».

Η Μαριάντα Πιερίδη φαίνεται πως απογοητεύτηκε από την απάντηση του Δημήτρη Μπέλλου και απάντησε: «Εμείς μιλάμε με έναν Κινέζο».

«Υπάρχουν πολλοί Κινέζοι, έχουμε πολλούς Κινέζους τουρίστες… πολύ ωραίες οι πατάτες της Νάξου, θα κάνουμε πολλές συνταγές με τις πατάτες», συνέχισε τότε ο Δημήτρης Μπέλλος, με τη Μαρία Μπέη να λέει: «Μαριάντα δεν τον πίεσες πολύ».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπαν: 

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η φωτογραφία με τη σύντροφό του και η ευχή για τη γιορτή της

Εβελίνα Παπούλια: Ποζάρει με την Αφροδίτη Λιάντου και της εύχεται για τη γιορτή της

Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμα λίγο πριν την πρεμιέρα του «Mega Καλημέρα» -«Θεωρώ λίγο σικέ όλη αυτή τη παρασκηνιακή πολυλογία που…»

Keywords
Τυχαία Θέματα