Παναγιώτης Γιαννάκης: «Τα πεθερικά μου είπαν στη γυναίκα μου ότι είμαι αλήτης επειδή έπαιζα μπάσκετ»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για τα πρώτα χρόνια του στον αθλητισμό αλλά και τη γνωριμία με τη σύζυγό του, Ευγενία. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και θρύλος του ελληνικού μπάσκετ αποκάλυψε ότι στην αρχή τα πεθερικά του δεν τον ήθελαν και τον αποκαλούσαν αλήτη, επειδή ασχολούνταν με τον αθλητισμό.

«Οι άνθρωποι νόμιζαν παλιά ότι αν ασχοληθείς με τον αθλητισμό και παρατήσεις τα υπόλοιπα θα έχεις μια πιο επιθετική συμπεριφορά, θα είσαι πιο σκληρός και η ζωή θα σε παρασύρει… Ότι θα κάνεις βόλτες, ξενύχτια

και γενικά θα είσαι του “δρόμου”. Όταν η γυναίκα μου είπε στους γονείς της ότι έχει ένα αγόρι που ασχολείται με το μπάσκετ, είπαν ότι είμαι αλήτης. Εμένα με είδαν μετά, όταν πήγα και τη ζήτησα», εξομολογήθηκε αρχικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Μιλώντας για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, ο ίδιος είπε: «Η σύζυγός μου έπαιζε βόλεϊ. Συναντηθήκαμε στα γήπεδα. Την είδα σε έναν αγώνα που τα σχολεία μας έπαιζαν αντίπαλα. Μετά την είδα ξανά στο γήπεδο που έκανα εγώ προπόνηση και έτσι ξεκίνησε…».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Γερασιμίδου για τη σειρά του Καπουτζίδη: «Πρώτη φορά με έδιωξαν από δουλειά»

 Πρω1νό -Πάτρα: Ο θρήνος του Ανδρέα Ηλιάδη την ημέρα της κηδείας της Τζωρτζίνας

 Σασμός: Αποχωρεί η “Βασιλική” από τη σειρά; Η αποκάλυψη

Keywords
Τυχαία Θέματα