Πάνος Μουζουράκης: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της κόρης του!

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη περνούν τα πρώτα εικοσιτετράωρα μαζί με την νεογέννητη κόρη τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Ο τραγουδιστής και η φαρμακοποιός απέκτησαν το πρώτο παιδί τους το πρωί της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου, ο ερχομός του οποίου σκόρπισε χαμόγελα σε όλη την οικογένεια.

Η δεσποινίδα Μουζουράκη γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό σχεδόν τέσσερα κιλά και είναι μία κούκλα, όπως μαρτυρούν οι φίλοι του ζευγαριού που την είδαν. Το ζευγάρι περίμενε με μεγάλη προσμονή την ημέρα που θα κρατούσε την κόρη του στην αγκαλιά του και τώρα το απολαμβάνει.

Και

μπορεί από τον γάμο ο καλλιτέχνης να μην μοιράστηκε κάποιο στιγμιότυπο στα social media, ωστόσο από τη γέννηση της κόρης του δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία. Ο Πάνος Μουζουράκης είναι ήδη χαζομπαμπάς και το βράδυ της Κυριακής μας έδειξε για πρώτη φορά την κόρη του, χωρίς φυσικά να φανεί το πρόσωπό της.

Ο γνωστός τραγουδιστές έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο και ευχαρίστησε δημόσια όσους βρέθηκαν στο πλευρό τους, βοήθησαν και φρόντισαν τη σύζυγό του και την κόρη τους αυτές τις ημέρες στο μαιευτήριο, ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που έλαβε από τους followers του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Mouzourakis (@panosmouzourakis)

Να σας ζήσει!

Διαβάστε ακόμα:

 Τζένη Μελιτά: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της!

 Δήμητρα Βαμβακούση: «Στάζει μέλι» η νέα ανάρτησή της για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

 Έγκυος η Γιούλικα Σκαφιδά! Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα