Τζένη Μελιτά: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της!

Η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου, έχοντας στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το ερωτευμένο ζευγάρι ήταν τρισευτυχισμένο και απόλαυσε κάθε πολύτιμη στιγμή αυτής της ξεχωριστής ημέρας και νύχτας.

Επιθυμία του όμορφου ζευγαριού ήταν να κρατηθεί ο γάμος του μακριά από τη δημοσιότητα και αυτός είναι και ο λόγος που προσπάθησε να μην διαρρεύσει η ημερομηνία και η τοποθεσία του μυστηρίου. Ωστόσο, κάποιοι από τους καλεσμένους έκαναν σχετικές αναρτήσεις στα social media,

δίνοντάς μας μια γεύση απ’ όσα έγιναν.

Ένα εικοσιτετράωρο μετά τον γάμο τους, η Τζένη Μελιτά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία μαζί με τον Σπύρο Μαργαρίτη από αυτή την ιδιαίτερη και σημαντική στιγμή για τη σχέση τους.

Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο είναι πιασμένοι χέρι – χέρι και φαίνονται οι βέρες τους. Η ίδια συνόδευσε την τρυφερή φωτογραφία με ένα συγκινητικό και γεμάτο νόημα ποίημα από τον Μιχάλη Γκανά, το οποίο αφιέρωσε φυσικά στον πλέον σύζυγό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα