Πάνος Μουζουράκης: «Επειδή η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος…» – Η πρώτη δήλωση μετά τον γάμο

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη παντρεύτηκαν! Με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, ο τραγουδιστής και η φαρμακοποιός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Αίγινα, έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και φίλους.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων και τόσο ο Πάνος Μουζουράκης όσο και η Μαριλού Κόζαρη ήταν ευτυχισμένοι και συγκινημένοι. Λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά, οι δυο τους γιόρτασαν την αγάπη τους και μοιράστηκαν τη

χαρά τους με όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι εξής πέντε: Λίλα Μουρτζίκου, Δημήτρη Λιόση, Αντώνη Βουράκη, Ευαγγελία Γκαράνη και Κατερίνα Κολοτούρου, ενώ οι καλεσμένοι που βρέθηκαν εκεί αυτή την σημαντική για εκείνους ημέρα ξεπερνούσαν τους 500.

Την επόμενη ημέρα του λαμπερού γάμου, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη είχαν προγραμματίσει ένα beach party σε γνωστή παραλία του νησιού. Φορώντας άνετα ρούχα και σανδάλια διασκέδασαν εκ νέου μαζί με τους φίλους τους δίπλα στο κύμα.

Οι πρώτες δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη και η ατάκα στους δημοσιογράφους

Ο Πάνος Μουζουράκης μπορεί να είχε εκφράσει την επιθυμία του ότι δεν θέλει δημοσιογράφους στον γάμο του, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα ευγενικός και δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις αλλά και να τραβηχτούν πλάνα. «Δεν έχω προλάβει να ζήσω και να απολαύσω την πρώτη μέρα μετά τον γάμο μας, αλλά είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι», ήταν τα πρώτα λόγια του τραγουδιστή μετά τον γάμο του.

Στη συνέχεια, ο Πάνος Μουζουράκης προσκάλεσε τους δημοσιογράφους να τους κεράσει, λέγοντας: «Επειδή η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος, κι επειδή μου λέει “εσύ το ποιήμα τους το είπες, αλλά εσύ που το έγραψες, το διάβασες; Γιατί λέει ότι θα τους κεράσεις”. Ελάτε, μόλις τελειώσετε, ελάτε να σας κεράσουμε. Χωρίς κέρασμα, είναι απλά δουλειά».

Διαβάστε ακόμα:

 Παντρεύτηκε η Ελίνα Κέφη

 Δούκισσα Νομικού: Συγκινημένη στον γάμο του αδερφού της – Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από το πάρτι

 Σάκης Ρουβάς: Η δημόσια ευχή για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και ο λόγος που δεν βρέθηκε εκεί

Keywords
Τυχαία Θέματα